Děsivou srážku v USA způsobilo dítě za volantem. Zemřeli tři sourozenci a jejich babička

Nehoda v USA: Mladík narazil do auta, ve kterém zemřeli tři sourozenci a jejich babička.

USA: Dítě za volantem zabilo tři sourozence

Za volantem ještě neměl co dělat, přesto patnáctiletý chlapec ve Spojených státech způsobil tragickou dopravní nehodu. Narazil do vozu, ve kterém cestovaly tři děti. Žádné z nich náraz nepřežilo. Zemřela i jejich padesátiletá babička. Na případ upozornil server NBC 15.

Jde o noční můru každého rodiče. Tři sourozenci nasedli s prarodiči do auta, ale domů se už nevrátili. Do jejich vozu narazil patnáctiletý mladík, který přejel stopku. Před nehodou navíc výrazně zvýšil rychlost.

„Měla jsem vnitřní pocit, že je něco špatně. Nasedla jsem do auta a doslova jsem následovala vrtulník až sem,“ uvedla zdrcená matka dětí Sabrina Hernandezová v reakci serveru NBC15.

ČTĚTE TAKÉ: První den školy skončil neštěstím. Dívku z Pardubic srazil náklaďák, policie apeluje na řidiče

Prarodiče vezli jedenáctiletou Mylie, devítiletého Marvina a roční Anayar domů. Krátce před nehodou děti volaly matce, že je může za 15 minut očekávat. To už se ale nestalo.

„Budu muset strávit zbytek života bez svých dětí? Jak to mám zvládnout?“ tázala se Hernandezová. Z rodiny přežil jen dědeček, který zatím ani netuší, že přišel o manželku a všechna vnoučata.

Neměl ani žákovský řidičák

Nezletilý řidič druhého vozu, jenž nevlastní ani žákovské oprávnění k řízení auta, bojuje v nemocnici o život. Navíc vezl tři kamarády, kteří z tragické nehody vyvázli téměř bez zranění. „Odpouštím ti a mám tě ráda a vím, že to byla chyba,“ vzkázala chlapci Hernandezová. „Jsem si stoprocentně jistá, že se ten člověk neprobudil a neřekl si, že zabije celou rodinu,“ dodala.

Podle místních obyvatel se tragédie stala na nebezpečném úseku, ze kterého mají dlouhodobě obavy. „Je tam mrtvý úhel a opravdu nevidíte, jestli někdo přijíždí,“ uvedl muž ze sousedství a jeho slova potvrdila i další obyvatelka: „Často tu dochází k nehodám. Pořád se tu prohánějí auta, je to velmi nebezpečná křižovatka.“

Zdrcená matka má pro všechny řidiče, kteří kvůli vidině ušetřeného času jezdí zbytečně rychle, vzkaz. „Moje děti tu dnes mohly být. Moje máma tu dnes mohla být. Proč sakra tak spěcháte?“ tázala se.

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT: Děsivou nehodu na železničním přejezdu ve Stráži nad Nisou na Liberecku zachytila kamera

Tagy: