Strašná doba, působil normálně. Šokovaní sousedé promluvili o smrti rodiny na Vsetínsku

Policisté objevili v panelovém domě ve Valašském Meziříčí na Vsetínsku tři mrtvá těla – rodiče a jejich dospělou dceru. Podle sousedů šlo o klidnou a solidní rodinu. Kriminalisté případ vyšetřují jako dvojnásobnou vraždu a sebevraždu.

Tragédie se stala v jednom z bytů panelového domu na okraji Valašského Meziříčí. Krátce po druhé hodině ranní vynesla pohřební služba z bytu první dvě těla. Kriminalisté pracovali na místě činu do brzkých ranních rodin. Dopoledne pak policisté zveřejnili další podrobnosti.

ČTĚTE TAKÉ: Všude lítalo sklo, hrozný křik a pak ticho. Před 20 lety došlo k tragédii u Nažidel

„Jedná se o dvě ženy, matku a dceru ve věku 57 a 25 let, a 60letého muže, otce. V tuto chvíli čekáme na výsledky soudní pitvy,“ sdělila mluvčí policie Zlínského kraje Barbora Balášová.

Policisté vnikli do bytu v úterý krátce po 17. hodině. Šedesátiletý muž totiž nepřišel do práce a jeho kolegům to bylo divné. Kdo z tříčlenné rodiny je vrah a kdo oběť, zůstává zatím nejasné. Neznámá je i vražedná zbraň.

Sousedé jsou v šoku

Sousedé, se kterými mluvil štáb CNN Prima NEWS, viděli v tomto bytě většinou pouze 60letého muže. V domě měl pověst nekonfliktního a bezproblémového člověka. „Působil normálně, klidně. Solidní a šikovný člověk,“ popsali sousedé. Když z bytu nevycházel, mysleli si, že je nemocný. „Neslyšela jsem nějaké zvuky nebo něco takového,“ dodala jedna z obyvatelek domu.

Z rodinné tragédie jsou však v šoku. „Nedovedu si to vysvětlit ani představit, ale je to strašná doba,“ hodnotila jedna ze sousedek. „Je to katastrofální, je to hrozné neštěstí, tragédie,“ dodala další sousedka.

Šedesátiletý muž pracoval ve valašskomeziříčské továrně na výrobu kávy. Mezi kolegy měl pověst tichého a nenápadného člověka. Nikdo z vedení společnosti ale s námi mluvit nechtěl. „Nebyl výrazný, nikdy jsme s ním nic moc neřešili, chodil pravidelně,“ prozradil vrátný.

Rodinná tragédie ve Valašském Meziříčí je zatím plná otazníků. Další informace k případu policisté sdělí zřejmě už ve čtvrtek.

Tagy: