Očkované ženě po porodu zničil covid plíce, bojuje o život. Zoufalý manžel se modlí

Alexandru po porodu napadl covid. Zkolabovaly jí obě plíce a v nemocnici bojuje o život

Očkovaná maminka bojuje po porodu o život, covid jí zničil plíce

Noční můru právě prožívá rodina z amerického Texasu. Několik dní poté, co se čerstvá maminka vrátila se svým synem z porodnice, byli oba kvůli potížím s dýcháním převezeni do nemocnice. Na vině byl covid. I když je žena očkovaná, zkolabovaly jí obě plíce a bojuje o život. Zoufalí příbuzní a kamarádi se teď za ní modlí před nemocnicí.

James Chandler a jeho rodina nyní čelí největší výzvě jejich životů. Přestože je očkovaná, byla jeho žena Alexandra pozitivně testovaná na koronavirus před tím, než ji přijali na pohotovost pro čerstvé rodičky ve městě Killeen. Poté, co se se synem Beauem vrátila z porodnice domů, byli po pár dnech oba převezeni do nemocnice kvůli potížím s dechem. Alexandra skončila na intubaci s dvojitým pneumotoraxem. Zkolabovaly jí obě plíce.

„Chci s ní jen víc času, protože tohle jsem ještě nezažil –⁠ být tak dlouho doma bez ní. Jsou tu všechny její věci, je tu dítě, všechno mi jí připomíná. Je to ta nejtěžší věc, se kterou jsem se kdy musel v životě vypořádat,“ popsal James pro stanici KWTX, co právě prožívá. Jeho novorozený syn byl také pozitivně testován na koronavirus, zotavuje se ale mnohem lépe než Alexandra, která v nemocnici bojuje o život.

„Chodíme tam a modlíme se za ní. Cítím, že ví, že jsme tady, a mám pocit, že to pro ni něco znamená. Musíte mít naprostou a neochvějnou víru a nehledět na všechny ty negativní věci, protože těch je mnoho,“ věří James. Rodina a přátelé založili sbírku, která má pomoct s výdaji na léčbu. Na účtu se už objevilo přes 7 500 dolarů. Příběh Alexandry pak sdíleli na sociálních sítích. K velkému překvapení všech se stal virálním.

Jen jí chci říct, že ji miluju.

Rodina a přátelé se o víkendu sešli před nemocnicí, aby se za ženu společně pomodlili. „Stále doufám v zázrak a nepřestanu se za něj modlit, protože vím, že se to může stát,“ řekla odhodlaně Brittany Rodriquezová, která s Alexandrou chodila do kostela.

„Neexistuje další člověk, jako je má žena. Jen jí chci říct, že ji miluju. Vždycky jsem ji miloval a uvidím ji, až se vrátí domů,“ přeje si manžel James.

Podobné případy nejsou příliš běžné. Podle CNN je to v Texasu vůbec poprvé, kdy covid po porodu způsobil u matky kolaps obou plic.

Tagy: