Odebrané dogy se jmény egyptských bohů z Útulku Tábor hledají domov

Re hledá domov

Prima Mazlíček: Inzerce Útulek Tábor

V dalším díle našeho podzimního pořadu Prima Mazlíček hledáme domovy bílému božstvu. Konkrétně už jen dvěma bílým argentinským dogám, které mají za sebou dost těžké chvíle. Byly odebrány z přemnoženého chovu a umístěny po útulcích po celé republice. V útulku Tábor se o ně úžasně starají a už našli domovy mnohým z nich. Momentálně jsou tam Re a Hathor, kteří jsou připraveni na nový domov, a protože jsou boží, dali jim jména po egyptském božstvu.

Re hledá domov

Bůh Re je nejvyšším ze staroegyptských bohů. Řídil plynutí dnů, měsíců a ročních období. Rejíček, jak mu zdrobněle říkáme, syn Anubise a Eset, je nejsilnější z bratrů, má v sobě sílu a vedení a je nejvíce podobný svému otci.

Re je odrostlé štěňátko, na světě je 10 měsíců, je akční a zvídavý, hravý, velice tvárný. Nasává informace o světě, který se mu otevřel, rychle a rád se učí, pozitivní výchova se spoustou dobrot je pro něj jako stvořená. Při správném vedení se z něj stane naprosto dokonalý pes.

Re je kompletně očkovaný, ošetřený proti vnějším i vnitřním parazitům a označený mikročipem. Je zcela připraven vydat se na svou novou životní cestu. Podmínkou adopce je kastrace po aklimatizaci v novém domově.

Hathor hledá domov

Hathor je sebejistá, ostřílená beta samice, která dokáže každého srovnat do latě. Je to fena, která nad ničím dlouho nepolemizuje, ale raději jedná, žije a poznává. Hathor je bohyní tance, hudby, lásky a alkoholu a na naší Hathor se to v přeneseném slova smyslu více než hodí.

Hathor se otevřely dveře do nového světa a ona jimi bez váhání proskočila vpřed a zvědavě se rozhlížela. Využila příležitost, na nic nečekala a rychle ze sebe setřásla těžkou minulost. Má v sobě i vnitřní strach a nejistotu, ona však strach zažene mocným zavrčením a nejistotu zamaskuje štěkotem. Nemá ve zvyku dávat najevo slabost. Je nespoutaná, plná energie, lásky a vášně, kterou po seznámení bez okolků rozdává na všechny strany. Je fascinována hračkami, hrou, dováděním, je v ní kousek ztřeštěného štěněte.

S dostatkem láskyplné a důsledné péče a výchovy bude úžasnou fenou se zdravým sebevědomím a touhou po práci či sportu.

Jaký domov hledají

Každý z nich hledá vyrovnané aktivní lidi, kteří se nechají zahrnout kopcem jejich lásky a náklonnosti, kteří se budou jako my v útulku dojímat na vlněním každého kousku těla, když vidí svého člověka. Rádi by bydleli v rodinném domku se zahradou, ale s přístupem dovnitř, aby byl doma s páníčky, v jejich přítomnosti. Hledají aktivní páníčky, kteří budou navštěvovat psí školu a podnikat procházky a výlety. Pro svou neohrabanost se nehodí k malým dětem, vztah k jiným zvířátkům není ozkoušen

Kočičky k adopci

V útulku čekají na nový domov i kočičky. Všechny kočičky k adopci najdete ZDE.

Kontakt

Útulek Tábor

Vápenná strouha, Tábor 390 02

Soutěžte s námi a sponzorem pořadu, značkou krmiv Nativia, o skvělé ceny!

NA CO ČEKÁŠ?! JEŠTĚ SE TAM NĚCO VLEZE!! 🤤🤤🤤 Kvůli plné misce kvalitních dobrot dokážou naši psí parťáci nemožné na...

Posted by Prima Mazlíček on Saturday, September 4, 2021

Tagy: