Omezuje ho, dokonce se za něj vydává. Delonovy děti podaly stížnost na hercovu společnici

Alain Delon

Delonův spor s partnerkou

Legenda francouzského filmu Alain Delon se dostal do centra pozornosti. Hercovy děti podávají stížnost k soudu na jeho společnici Hiromi Rolin. Má ho omezovat na svobodě, bránit mu stýkat se s rodinou, číst korespondenci, dokonce se za něj má i vydávat. Sám Delon se ke stížnosti také připojil a písemně ji požádal, aby opustila společný dům.

„Ukazuje se, že je vůči němu stále agresivnější, urážející a autoritářská,“ píše se ve stížnosti, kterou podaly tři Delonovy děti. Hiromi Rolin nebyla dlouho veřejnosti známá. Spolu s hercem se objevila například na pohřbu Jeana-Paula Belmonda. K Delonovi se měla nastěhovat poté, co v roce 2019 prodělal mrtvici.

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT: Říkala mu „malý tatínek“. Žena, která herce Depardieua viní ze znásilnění, promluvila

„Už rok mi neodpovídá na zprávy, ani na jednu. Alain Delon přitom nikdy nechtěl být na někom závislý,“ uvedla hercova kmotřenka Géraldine Danonová. Děti si stěžují, že Hiromi sleduje Delonovy zprávy, čte jeho poštu, vystupuje jeho jménem a brání jim, aby se s otcem stýkaly.

„Syn Anthony podal ještě druhou stížnost, ta je závažnější. Viní ji z omezování osobní svobody zranitelné osoby a z úmyslného násilí,“ uvedl novinář televize BFMTV Guillaume Farde. Delon po mozkové příhodě skoro nevychází, nedává rozhovory, odmítl i nedávnou žádost CNN Prima NEWS. Loni se vzácně ukázal na veřejnosti s Volodymyrem Zelenským a vtipkoval.

ČTĚTE TAKÉ: Hvězdnou zpěvačku dohnaly deprese k sebevraždě. Její démoni byli silnější, truchlí rodina

„Vaše kariéra herce má rozhodně hezčí konec než ta moje, jste prezident a já nic,“ pronesl francouzský umělec. Humor je to ale trochu trpký. Alain Delon už dlouho netočí filmy a nechal se i slyšet, že život už ho nebaví a neděsí se smrti.

Tagy: