Opilá manželka na mě s nožem jen upadla. Pobodaný z Velkého Krtíše ji v slzách hájil u soudu

Manželka na mě jen spadla s nožem v ruce, tvrdí pobodaný muž. Soud však ženu i přesto poslal do vazby

Moje žena na mě spadla s nožem v ruce, tvrdil muž

Moje žena na mě jen spadla s nožem v ruce, tvrdí 55letý muž ze slovenského Velkého Krtíše, který skončil s bodným zraněním v nemocnici. Soudce jeho partnerku přesto poslal za ublížení na zdraví do vazby.

Do jednoho z domů na okraji obce Velký Krtíš byli vysláni záchranáři ke zraněnému muži, jenž měl bodné rány způsobené nožem. „Podle zatím zjištěných informací byl muž zasažen nožem do zad a také do pravé ruky, přičemž zasaženy měly být i plíce,“ uvedla Petra Kováčiková, mluvčí Krajského ředitelství policie v Banské Bystrici.

ČTĚTE TAKÉ: Padesát tisíc za zbrojní průkaz. Policista dával licence za úplatu, GIBS stíhá i jeho kolegy

Záchranáře si měl 55letý muž přivolat sám, ti ho převezli do nemocnice ve Velkém Krtíši. V současné době však již není hospitalizován. Podle informací TV JOJ odjel na vlastní žádost. Záchranáři informovali policii a ta zadržela 49letou manželku zraněného muže. Měla být opilá. „Naměřená hodnota alkoholu u ní přesáhla tři promile,“ informovala Kováčiková.

Vyšetřovatel ji obvinil z trestného činu ublížení na zdraví a zároveň podal návrh na její vzetí do vazby. Obhájce navrhoval nahradit vazbu dohledem probačního a mediačního úředníka, soudce však vyhověl návrhu státního zástupce a obviněnou ženu poslal do vazby. Proti tomuto rozhodnutí žena podala stížnost.

Před soudem na svou manželku čekal její partner, kterému měla ublížit. Ani jeden z nich neskrýval slzy. Manžel se k případu nechtěl na kameru vyjadřovat. Svou ženu, která prý trpí těžkým revmatismem, se zastal. Tvrdí, že ho nebodla úmyslně. Tvrdí, že na něj s nožem v ruce jen upadla. Případ se stále vyšetřuje.

MOHLO VÁM UNIKNOUT: Další násilná smrt na Žižkově. Kriminalisté vyšetřují úmrtí muže, mají podezřelého

Tagy:
policie Slovensko manželé nůž soud pobodání vazba Banská Bystrica TV JOJ Ublížení na zdraví Veľký Krtíš