Opilá žena bojovala v Brně s upíry a ďáblem. Zcela zdevastovala venkovní posezení vinárny

Venkovní vybavení restaurace

Opilá žena zdemolovala zahrádku

Bizarní případ řešili strážníci v Brně v jedné z tamních vinoték. Opilá žena tam demolovala venkovní posezení, rozhazovala kolem sebe dřevěné židle, palety nebo slunečník. Strážníkům vysvětlila, že se tak brání před satanem a upíry.

Osmatřicetiletá žena „zaútočila“ na venkovní vybavení vinotéky v brněnském Novém Lískovci během nočních hodin. „Ráno projížděla kolem moje máma a volala mi, že se tu něco stalo,“ sdělil CNN Prima NEWS majitel vinotéky Josef Musil.

ČTĚTE TAKÉ: Třináctiletá dívka z Plzeňska zažívala od spolužáků peklo. Škola šikanu neřeší, tvrdí rodiče

„Na kamerách jsem zahlédl hroznou spoušť, takže jsem ihned přijel. Jako by se tu prohnalo tornádo,“ popsal situaci na místě. „Zničila mi posezení, co jsem měl před podnikem, slunečník kompletně rozervala,“ dodal majitel.

Restaurační zahrádka se kvůli řádění ženy postupně přesouvala od vinotéky na silnici. Kusy rozbitého dřeva, které házela do vzduchu, začaly ohrožovat projíždějící řidiče. Žena po příjezdu strážníků nadýchala přes 1,2 promile.

„Strážníkům vysvětlovala, že se bojí satana a upírů. Z toho důvodu před sebe házela dřevěné předměty, aby se před nimi ochránila,“ sdělil CNN Prima NEWS mluvčí brněnských strážníků Jakub Ghanem.

O podnapilou ženu, která měla oděrky na rukou, se postarali přivolaní zdravotníci. Následně skončila v péči psychiatrů. Jak a jestli vůbec někdy uhradí způsobenou škodu, zatím není jasné.

MOHLO VÁM UNIKNOUT: Vražedný exorcismus: Ital propadl bludu, že jeho rodinu ovládli démoni. Přežila jen dcera

Tagy: