Parádní trefy na ME a tipovačka o 2 mega!

Fotbalové EURO je v plném proudu, a kromě hráčů a fanoušků žije mistrovstvím Evropy také největší komunita sázkařů. Například na vítězství Itálie nad Švýcary naložili tipéři Tipsportu více než 31 milionů korun!

Immobile a spol. jim udělali radost, když vyhráli 3:0. Slavit mohl i charal88, který věřil, že favorit dá alespoň tři branky. Díky tomu zkasíroval 107 750 Kč! Chcete si také vsadit? Registrujte se u Tipsportu a získejte nyní 500 Kč zdarma na své první sázky!

Český nároďák vstoupil do turnaje vítězstvím 2:0 nad Skotskem. Doktor11 triumf výběru trenéra Šilhavého alespoň o dva góly očekával a teď může přemýšlet, za co utratí výhru 63 200 Kč. Souboj s ostrovním týmem prožívalo s tikety mnoho sázkařů. Třeba myselin04 tušil, že Češi uspějí a Patrik Schick dá gól.

Bednar16 zabodoval hned se dvěma tikety! Nejprve si ve skupině F vsadil, že Francie vyhraje nad Německem s čistým kontem a v utkání Maďarsko – Portugalsko padnou minimálně tři branky, ale prosadí se jen jeden tým. Jeho plán vyšel dokonale a na účtu mu přistálo 50 472 Kč. Poté se zaměřil na dva zápasy skupiny A. V obou rozhodl o vítězi v handicapu. Jak to dopadlo? Italové a Velšané mu vykopali 50 918 Kč. Armeniabet zvolil jinou strategii. Za deset tisíc korun poslal na tiket žlutou kartu pro Džikiju v utkání s Finskem. Ruský záložník sice sázkaře napínal, ale po ostrém faulu z 88. minuty si mohl tipér zařvat radostí, protože shrábl 70 000 Kč.

Zabojujte o 2 mega!

Zpestřete si šampionát také Tipovačkou. Soutěž, jejíž podstata spočívá v tipování výsledků všech zápasů ME, je zcela zdarma. Stačí mít registraci u Tipsportu, přihlásit se na svoje herní konto a můžete začít tipovat. Do Tipovačky je možné se zapojit kdykoliv v jejím průběhu. Rozhodně je o co hrát. Tipsport odmění dvacet tisíc nejlepších účastníků, kterým rozdá dva miliony Netů. Celkový vítěz shrábne 150 000 korun na sázení, poražený finalista 75 tisíc a třetí v pořadí 50 tisíc. V každém kole se navíc hraje i o podíl z banku 40 až 100 tisíc! O skvělé ceny bojuje více než 65 000 fotbalových tipérů a stále se hlásí další. Přidejte se také.

Tipovačku hrají i experti. Porovnejte svůj odhad s hlavním bookmakerem Tipsportu Pavlom Boškom a autory fotbalového podcastu Kudy běží zajíc, jehož partnerem je Tipsport – Ondřejem Novotným, charismatickým promotérem a spolumajitelem organizace Oktagon MMA a také fotbalovým fanouškem, a Janem Podroužkem, fotbalovým novinářem. Trumfnete je?

Podrobnější informace o Tipovačce včetně cen a způsobu bodování najdete tady.Založte si účet u Tipsportu online bez návštěvy pobočky a získejte vstupní bonus 50 000 Kč! Navíc dostanete zcela zdarma 500 Kč na své první sázky!

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost