Petr Rychlý se samopalem v ruce? V pořadu CNN Prima Gaming zavzpomíná na kultovní Mafii

Petr Rychlý si během výročního koncertu ke hře Mafia zavzpomínal na svou roli gangstera Paulieho.

CNN Prima Gaming 11.6.2022

Kultovní česká gangsterská střílečka Mafia slaví 20 let od svého vydání. Na jednu z nejslavnějších tuzemských her zavzpomínali nejen hráči, ale také herec a dabér Petr Rychlý. Jak s odstupem času nahlíží na svou postavu mafiána Paulieho? To prozradí v nejnovějším díle pořadu CNN Prima Gaming, který můžete sledovat každou sobotu ve 22:20 na CNN Prima NEWS i na webových stránkách cnnprima.cz.

První téma pořadu se zaměří na jeden z nejpopulárnějších battle royale titulů současnosti. Střílečka PUBG, v níž hráči bojují o holý život v neustále se zmenšující mapě, se od svého vydání dočkala už více než miliardy stažení napříč platformami. Moderátoři Michal Kabele a Jan Hrušovský vysvětlí, jak funguje žánr „poslední přežije“ a proč si PUBG získal takovou popularitu.

V rámci 20. výročí se na brněnské konferenci Game Access (reportáž z akce můžete zhlédnout zde) uspořádal koncert hudby ze série Mafia. Večerem provázel Petr Rychlý, který před dvěma dekádami propůjčil hlas prostořekému gangsterovi Pauliemu. Štábu CNN Prima Gaming prozradil, jak vypadalo zákulisí vývoje kultovní české hry, a zmínil také svůj nejoblíbenější moment z virtuální mafiánské ságy.

Esportové okénko bude patřit přelomové události v české kotlině. Nejlepší český střelec ve hře Counter-Strike: Global Offensive Adam Zouhar alias Neofrag totiž opouští domácí scénu a přesouvá se do zahraničí. Získal angažmá v prestižním evropském týmu OG. Co to bude znamenat pro český esportový rybníček?

Posledním tematickým blokem je již tradičně recenze. Tentokrát se moderátoři podívají zblízka na herní klávesnici CZC.Gaming Lancer, která se může pochlubit odolnými mechanickými klávesami či velkou opěrkou na zápěstí.

Pořad CNN Prima Gaming můžete sledovat každou sobotu ve 22:20 na CNN Prima NEWS nebo na webových stránkách cnnprima.cz, kde mimo jiné najdete i archiv odvysílaných dílů.

Tagy: