Neuvěřitelná podívaná u pumpy v Hradci. Řidič si dofukoval kolo hasičákem, video baví internet

Video bylo pořízeno v Hradci Králové.

Muž si dofukoval kolo hasicím přístrojem

Na sociálních sítích koluje neuvěřitelné video. Je na něm vidět řidič, který přijede na hradeckou čerpací stanici se záměrem dofouknout si pneumatiku. Sáhne však po hasicím přístroji. Přiloží ho k ventilku a přístroj aktivuje. Pneumatika i jeho paže jsou rázem celé od pěny, poté hasicí přístroj vrátí zpět, čistí si rukávy a odchází pryč od auta.

Uživatelé sociálních sítí se baví videem zobrazujícím řidiče, který předvedl nepochopitelný kousek. Na čerpací stanici si chtěl dofouknout pneumatiku svého osobního auta, o což se pokoušel ručním hasicím přístrojem.

ČTĚTE TAKÉ: Mrazivé video z Anglie. Dědeček se utopil během křtu, přihlížející si toho nevšimli

Kamery zachytily jeho snahu před několika dny na čerpací stanici v Hradci Králové. Na videu je vidět, jak k tankovacím stojanům přijelo SUV šedé barvy s českou poznávácí značkou. Vystoupil z něj řidič středního až staršího věku, z prostoru vedle stojanu vzal hasicí přístroj, přidřepl si k levému přednímu kolu, které se snažil přístrojem dofouknout.

Očividně je mu divné, že koncovka hadice nepasuje na ventilek kola. Svůj omyl ale pochopil až po chvilce – poté, co se obsahem hasicího přístroje potřísnil. Záznam z kamery končí tím, že muž přístroj vrací zpět na místo a odchází pryč.

Video slaví velký úspěch například na sociální síti Facebook. Sdílí ho mnoho lidí, kteří k němu také přidávají různé komentáře.

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT: Policejní honička na Královéhradecku. Muž ujížděl přes louky, pak se schoval pod skelnou vatou

Tagy: