Přátelští humanoidi přišli v míru: Šokovaní policisté kontrolovali vozidlo „z Kryptonu“

O nevšední zážitek se podělili policisté z okresu Crawford v americkém státě Missouri. Na mezistátní silnici zastavili vůz, který byl upraven do podoby nadpozemského vozidla, které „přiletělo z planety Krypton“. Na sociálních sítích informovali, že cestující byli poučeni o maximální rychlosti a vzkázali, že na Zemi „přišli v míru“. Na strážce zákona dvě ženy ve vozidle narazily cestou na tematický festival ještě dvakrát.

Policisté hned ve třech amerických státech mají důkaz o tom, že potkali „inteligentní tvory z vesmíru“. Snímky, které zveřejnili na sociálních sítích, totiž zachycují posádku ve vozidle, které bylo upravené do podoby UFO.

ČTĚTE TAKÉ: Tvorba deepfake videa zabere pár minut, varovala expertka. Jak pomůže AI v odhalování UFO?

Poprvé nezvyklý dopravní prostředek spatřili strážci zákona z okresu Crawford County v americkém státě Missouri, uvádí web Good News Network. Policista Darin Layman jej zastavil minulý týden na mezistátní silnici 44 údajně kvůli „porušení předpisů o provozu a neplatné poznávací značce“. Velkou roli však hrála i zvědavost.

Setkání z jiného světa

Úřad šerifa následně z celé situace zveřejnil fotografie. Na nich je vidět vozidlo ve stylu UFO zkonstruované z kovových panelů a průhlednou kulovitou střechou. „Nikdy nevíte, co bude cestovat přes Crawford County, ale tohle bylo trochu z jiného světa. Tito přátelští humanoidi, kteří přišli v míru, míří na západ do Roswellu v Novém Mexiku na festival,“ informovali v humorném příspěvku.

Po upozornění na výše popsané přestupky posádka složená ze dvou žen strážce zákona ujistila, že se o všechny nedostatky postará – „až se vrátí na Krypton“.

After driving thru the night, we had just pulled into the Days Inn in Roswell, just before 5:00 am, when an officer...

Posted by Marilyn Dicks on Tuesday, July 2, 2024

„Vzhledem k dobré povaze řidiče a zajímavé povaze vozidla jsme mu popřáli šťastnou cestu do cíle. Byla to skvělá interakce,“ dodal policista pro média. Festival, na který dvě ženy mířily, začal 5. července. Cestou z Indiany do Nového Mexika měly na strážce zákona štěstí ještě dvakrát: v Oklahomě, kde vozidlo potřebovalo opravit brzdy, a v cílové destinaci, jak dokládá příspěvek, který zveřejnila Marilyn Dicksová – jedna z dvou cestujících ve vozidle.

ČTĚTE TAKÉ: Pentagon přišel s neotřelým vysvětlením létajících disků. Detaily shrnuje nová studie o UFO

Pokaždé policisté ženy propustili s varováním a úsměvem na tváři. Již od roku 1996 se v Roswellu v Novém Mexiku scházejí nadšenci do UFO, aby oslavili událost z roku 1947, kdy se u města zřítil balon armádního letectva a vyvolal spekulace, že šlo o mimozemskou loď.

Součástí každoročního festivalu je „hon na mimozemšťany“, soutěž kostýmů domácích mazlíčků a světelný průvod AlienFest.

MOHLI JSTE PŘEHLÉDNOUT: Pozor při cestě do Chorvatska. Jiná pravidla pro přepravu dětí i zabavení řidičáku kvůli únavě

Tagy: