Předvádíte slovní salát, mluvíte o ničem. Kandidáti na prezidenta se do sebe ostře pustili

Divoká karta (1021)

Prezidentské volby se blíží a nervozita sílí. To potvrzuje i debata v pořadu Divoká karta na CNN Prima NEWS, ve kterém se do sebe pustili zájemci o prezidentský post podnikatel Tomáš Březina a senátor Marek Hilšer. Nešetřili ani ostrými vzkazy.

„Pane Hilšere, jen dokazujete, že dokážete hovořit dlouhé minuty o ničem,“ vmetl senátorovi Březina, který tvrdí, že už získal 80 tisíc podpisů od českých občanů, kteří podporují jeho kandidaturu na prezidenta.

„Měl byste se zamyslet sám nad sebou,“ oponoval mu Hilšer, který potřebnou hranici 50 tisíc podpisů ještě nepřekročil. Následně ve vysílání CNN Prima NEWS doplnil, že se Březina se svými výsledky vytahuje.

„Dlouhými větami pana Hilšera bychom se žádného výsledku nedobrali,“ pokračoval Březina. To si ale senátor nenechal líbit. „Tady nejste v žádné show, když poslouchám váš slovní salát... Soustřeďte se na otázky,“ oponoval Hilšer.

V pořadu Divoká karta debatoval i Josef Skála (KSČM), který přiznal, že ani on s podpisy ještě není u cíle. „Neznám přesné číslo, nebudu lhát,“ dodal. Přihlášku musí kandidáti podat nejpozději začátkem listopadu. První kolo prezidentské volby se bude konat 13. a 14. ledna, druhé bude na programu o dva týdny později.

Tagy: