Skandály královské rodiny má odhalit nový seriál. Kate se bojí, co se dostane do scénáře

Princezna Kate se obává, že bude v připravovaném seriálu Royal Spin Omida Scobieho vystupovat jako „úhlavní nepřítel veřejnosti“. Britskému deníku Closer to sdělil anonymní zdroj blízký královské rodině. Ačkoli se jedná o fiktivní dílo, manželé se děsí, co se do scénáře může dostat. Obavy podtrhuje i fakt, že Scobie v minulosti údajně spolupracoval s Meghan, i když ta to odmítá, čímž se dostal k různým drbům, píše deník Closer.

„Od chvíle, kdy se Kate s Williamem dozvěděli, že pořad koupila společnost Universal, zachvátila je vlna paniky a strachu,“ sdělil důvěrný zdroj deníku Closer. Meghan už v minulosti poskytla Scobiemu kompromitující informace k jeho novele Cesta za svobodou. Za to se v roce 2021 omluvila u soudu, uvádí BBC s tím, že měla dát informace omylem. Později se Meghan Markleová s Harrym od knihy rázně distancovali. A sám Scobie tvrdí, že rozhodně není součástí „táboru Sussexů“.

ČTĚTE TAKÉ: Princ William zlomil Kate srdce a začal slavit, odhaluje kniha. Okouzlila ho blonďatá herečka

Přestože by Meghan ani Harry neměli na novém seriálu se Scobiem ani tentokrát spolupracovat, podle Sky News je spojují společní přátelé a William tak pojal podezření. „Trvá ale na tom, že svého bratra neosloví a na pořad se ho nezeptá. Má strach, že by to nakonec mohli použít jako součást děje a mohlo by ho to vykreslit v ještě negativnějším světle,“ dodal zdroj.

Nový televizní seriál Royal Spin vznikne podle stejnojmenného fiktivního románu Omida Scobieho a Robina Benwaye. Přestože jejich popis nenaznačuje, že by zobrazoval reálné události, podle zdroje ukazuje životy Meghan a Harryho. Naráží také na problémy královské rodiny – především s tiskem a přísným protokolem.

Při výběrovém řízení usilovalo o práva podle deníku Deadline celkem devět studií, nabídky se vyšplhaly do závratných výšin. Omid Scobie poté na sociální síti X oznámil, že práva získala společnost Universal Television.

Děj Royal Spin by měl vyprávět příběh mladé americké političky Lauren O'Connellové, která se dostane do Buckinghamského paláce v době, kdy se „britská monarchie vzpamatovává z několika skandálů“, píše Deadline.

V roce 2022 zveřejnila streamovací platforma Netflix dokument s názvem Meghan a Harry, ve kterém jako protagonisté promlouvají o svých životních peripetiích – od prvního rande až po odchod z královské rodiny. Série pobouřila britskou veřejnost i americké občany, kteří se jich do té doby více či méně zastávali.

NEPŘEHLÉDNĚTE: Král Karel vybavil hrad solárními panely, jeho Bentley bude jezdit na biopaliva

Tagy:
Velká Británie seriál princ Harry Meghan Markle televize Netflix královská rodina skandál Omid Scobie královský protokol Britská královská rodina William, princ z Walesu Catherine, princezna z Walesu umění a zábava umění, kultura, zábava a média média a zábavní průmysl