Přítelkyně Liama Payna odjela z Argentiny chvíli před jeho smrtí. Prostě musím domů, řekla

Liam Payne se svou přítelkyní Kate Cassidyovou

Zemřel jeden ze členů skupiny One Direction

Kate Cassidyová, přítelkyně zesnulého Liama Payna z boybandu One Direction, odjela z Argentiny, kde spolu pobývali, pouhé dva dny před jeho smrtí a vrátila se do USA, informoval web Daily Mail. Jednatřicetiletý zpěvák zemřel ve středu po pádu z okna pokoje v hotelu Casa Sur Palermo v Buenos Aires.

V pondělí sedmatřicetiletá Kate Cassidyová zveřejnila na TikToku video, ve kterém oznámila, že po dvou týdnech strávených s Liamem v Argentině se chystá vrátit domů na Floridu. Uvedla, že zde původně plánovala zůstat „pět dní“, a dodala, že je „tak připravená odjet“. „Prostě jsem si říkala, že musím domů,“ řekla ve videu, které zachycuje její cestu zpět do USA.

K TÉMATU: Z posledního příspěvku zesnulého zpěváka z One Direction mrazí. Odpočívej v pokoji, napsal

Kate a Liam původně přiletěli do Buenos Aires, aby se 4. října podívali na koncert zpěvákova bývalého kolegy Nialla Horana. On v zemi zůstal i poté, co jeho přítelkyně odletěla domů, píše web Daily Mail.

Liamův poslední příspěvek na Snapchatu ukazuje, jak šťastně pózuje se svou partnerkou Kate Cassidyovou v bikinách, zatímco se oba dívají do zrcadla. Další příspěvek z posledních okamžiků života hvězdy ukázal, že si užívá pozdní snídani ve svém hotelovém pokoji.

Vyšetřování smrti slavného zpěváka stále probíhá. Mluvčí městské záchranné služby Alberto Crescenti pro web La Nacion uvedl, že zpěvák spadl asi ze 40 metrů a utrpěl „těžká zranění, která byla neslučitelná se životem“. „Poplach byl vyhlášen ve středu v 17:04 místního času s tím, že ve vnitrobloku Casa Sur leží nějaká osoba. V 17:11 přijela sanitka a lékaři konstatovali smrt. Poté jsme zjistili, že šlo o slavného zpěváka. Zranění, která utrpěl při pádu, se bohužel ukázala jako smrtelná. Nebylo možné ho oživit,“ uvedl Crescenti.

Kate a Liam spolu začali chodit v říjnu 2022 a později téhož roku se objevili na červeném koberci při předávání cen Fashion Awards. V květnu 2023 však dvojice vyvolala zvěsti o rozchodu. Spekulaci o rozchodu ale později pár rázně odmítl.

Liam začal svou cestu ke slávě, když se v roce 2008 nejprve zúčastnil konkurzu do soutěže X Factor. V pouhých 14 letech ohromil porotu svou vlastní verzí písně Fly Me To The Moon od Franka Sinatry, později byl však ze soutěže vyřazen.

Payne dal hudební kariéře další šanci a v roce 2010 se znovu přihlásil do soutěže, kde se rychle proslavil jako člen skupiny One Direction, která vznikla v průběhu zábavního pořadu. Spolu se svými spoluhráči Niallem Horanem, Zaynem Malikem, Harrym Stylesem a Louisem Tomlinsonem je dali dohromady Simon Cowell a bývalá porotkyně Nicole Scherzingerová, kteří v nich viděli potenciál. Po pouhých několika týdnech vzájemného poznávání a nepřetržitých zkoušek skupina na Simona zapůsobila na konkurzu Judge's Houses a prošla do živých vystoupení.

MOHLO VÁM UNIKNOUT: Gott přijímal závěrečné titulky s pokorou, říká Špátová. Popsala jeho proměnu na konci života

Tagy: