Proč je Vojtěch tak „slušnej“ a umí ještě zpívat? Dozvíte se v Show Jana Krause

Adam Vojtěch v Show Jana Krause

Zdá se, že si Adam Vojtěch život po konci na pozici ministra zdravotnictví užívá. Chystá koncert, který byl původně plánován jen z recese, a tráví mnohem více času s manželkou. Co dalšího teď plánuje? I to prozradí v Show Jana Krause, sledujte ji od 21:35 na Primě. Hosty budou i zpěváci Hana Zagorová a Štefan Margita.

Na koncert, kterým chtěli organizátoři přimět Vojtěcha, aby skončil ve funkci ministra, se prodaly stovky lístků. Jeden stál deset korun, VIP vstupenka pak přišla zájemce na 11 korun. Bývalý šéf resortu zdravotnictví ale zřejmě překvapil i samotné pořadatele, když opravdu rezignoval a rozhodl se koncert uskutečnit.

Kdy se vystoupení dočkáme? A umí ještě vůbec Vojtěch zpívat jako před lety? I to bude zajímat Jana Krause, který se zeptá také na to, proč je exministr tak „slušný“. Bude tak narážet na slova premiéra Andreje Babiše (ANO), který Vojtěcha vyzýval, aby nebyl „slušnej“ a prozradil, kdo mu podal chybnou informaci.

„Já jsem Váha, když tu byla řeč o těch znameních, a vždy se snažím nějak vybalancovat zájmy a dojít ke konsenzu,“ prozradí Vojtěch.

Hosty budou také pěvečtí manželé Hana Zagorová a Štefan Margita. Zagorová jen před několika dny opustila nemocnici, kde skončila kvůli nákaze koronavirem. Trápily ji vysoké horečky, COVID-19 prodělal i Margita. Jak nyní na onemocnění pohlížejí? Dozvíte se v Show Jana Krause, kterou sledujte od 21:35 na Primě.

Tagy: