Rocková rvačka. Zpěvák mlátil slavného kytaristu z Red Hot Chili Peppers přímo při koncertu

Bostonský koncert americké rockové kapely Jane´s Addiction skončil v pátek předčasně již po několika písničkách. Zpěvák Perry Farrell totiž začal uprostřed jednoho ze songů mlátit kytaristu Davea Navarra, známého z působení v Red Hot Chili Peppers. Na pódiu se strhla strkanice, po níž už show nepokračovala.

Návštěvníci pátečního koncertu skupiny Jane´s Addiction si možná nejdřív mysleli, že je to celé domluvené.

Ale nebylo. Vůbec nebylo.

Když se zpěvák Perry Farrell rozhodl uprostřed písničky Ocean Size udeřit kytaristu Davea Navarra, bylo to doopravdy.

MOŽNÁ JSTE PŘEHLÉDLI: Bestiální vražda, řekl lékař u Masarykova těla. Nové důkazy mohou objasnit smrt syna TGM

65letý muzikant už před tím na svého o osm let mladšího parťáka zblízka agresivně křičel, pak do něj začal vrážet. Navarro se nejdřív pasivně bránil, pak přestal hrát. Jakmile položil Farrellovi ruku na hruď, dostal ránu do ramene. Tím se spustila velká strkanice.

Když za chvíli ostatní členové kapely Farrella odtrhli, bylo po koncertu.

Navarro, který nějakou dobu hrál i za slavnou kapelu Red Hot Chili Peppers, se ještě před odchodem z pódia snažil omluvit publiku. Návštěvníci bostonského vystoupení na sebe jen nevěřícně zírali.

To je fakt konec?

Co se to stalo?

S vysvětlením přišla o den později zpěvákova manželka Etty Lau Farrellová.

„Perryho frustrace narůstala, večer co večer měl pocit, že hlasitost na pódiu je extrémně vysoká a kapela přehlušuje jeho hlas,“ napsala na Instagramu. Farrell podle ní trpí hučením v uších a bolestí v krku, „ke konci písně už nezpíval, ale křičel, jen aby ho bylo slyšet“.

Dodala, že její manžel se po nevydařeném koncertu zhroutil „a plakal a plakal“.

Podle ní se v pátek jen projevily animozity, které ve skupině bují poté, co se Jane´s Addiction dali po letech znovu dohromady.

Kapela je známá ostrými, punkem inspirovanými hity „Been Caught Stealing“ či „Mountain Song“ z přelomu 80. a 90. let, kdy bylo na vzestupu hnutí alternativního rocku a žánru grunge. Turné Imminent Redemption, v němž tahle parta hraje po dlouhé době v původním složení, začalo na začátku srpna a zbývá mu 15 koncertů. K jeho budoucnosti se kapela zatím nevyjádřila.

ČTĚTE TAKÉ: Peklo na Palmovce: Přihlásila se další žena, kterou měl znásilnit cizinec v drogovém baru

Tagy: