Rozvod je už jen formalita, řekl Šebrle. Jak se seznámil s novou partnerkou Lenkou?

Roman Šebrle s novou přítelkyní Lenkou

Roman Šebrle a přítelkyně

Roman Šebrle přiznal, že jeho rozvod je už jen pouhou formalitou, kterou oddálily dovolené. Prozradil také, že se s novou partnerkou Lenkou seznámil přes sociální sítě.

Partnerka moderátora a bývalého desetibojaře má čtyři dcery. Netají se tím, že by si do budoucna přála ještě kluka. „Já nevím, co bude a nebude,“ říká s úsměvem Šebrle.

Jiskra mezi párem přeskočila na sociální síti. „Seznámili jsme se klasicky. Začal jsem ji sledovat na sociálních sítích a pak jsme si začali psát,“ řekl k tomu moderátor a bývalý veleúspěšný desetibojař.

Televizní moderátor se v pátek zúčastnil golfového turnaje. Závodně tento sport přestal hrát v roce 2015, nyní hraje s přáteli pro radost. „Není na to čas. Ať už co se týče pracovních povinností na Primě nebo na Dukle, kde jsem začal trénovat (desetibojaře, pozn. red.).“

S o dva roky mladší manželkou Evou je Šebrle ženatý od roku 2000. Společně mají syna Štěpána a dceru Kateřinu. Syn už je plnoletý, ale dcera dosud ne, a tudíž se řešilo, jak bude péče o ní mezi rozvádějícími se manželi probíhat. „Už je rozsudek na malou, která je nezletilá. Další stání je rozvod. Už by proběhl, kdyby nebyl srpen a dovolené,“ komentoval Šebrle.

Celý rozhovor s Romanem Šebrlem najdete ve videu.

Tagy: