Tank se rozjel a voják skončil v kotrmelcích. Komický pád Rusa je hitem internetu

I ve válce se dají najít úsměvné okamžiky. Tank na jednom z videí, která se objevila na internetu, ztratil jednoho z vojáků. Údajně ruská posádka se chtěla svézt na korbě tanku, seděla tedy na voze zvenku, během rozjezdu ale jeden z mužů skončil v kotrmelcích. Voják si nakonec musel pro svůj přesun vybrat jiný prostředek. Video, které má pocházet z aktuálního konfliktu na Ukrajině, se stalo hitem internetu.

Tank – údajně s ruskými okupanty – se chystal k odjezdu a prudce se otočil. S tím bohužel nepočítal jeden z členů posádky, který na stroji zvenku seděl a spadl na zem. Nasednout už bohužel nestihl. Tank mu totiž ujel. Voják chvilku pobíhal po silnici, než nakonec nastoupil do vojenského náklaďáku.

Video se začalo velmi rychle šířit internetem. Jeho komičnosti navíc pomohla doprovodná hudba. Někteří uživatelé sociálních sítí krátký klip nemohli nechat bez komentáře. „Druhá nejsilnější armáda na světě,“ napsal jeden z nich ironicky. „Je to skutečné. Jsou jako Pat & Mat,“ odkázal další uživatel na nešikovnost oblíbených pohádkových postav.

„Dovedu si představit, že vojáci v tom transportéru se asi také smáli, až se za břicho popadali,“ pokračoval jeden z uživatelů. „Nejsem si jistý, kdy bylo tohle video natočeno, ale garantuji, že si z toho kluka pořád dělají srandu,“ dodal další.

Ruská invaze na Ukrajinu začala už 24. února. Ostřelování ukrajinských měst pokračuje. Výbuchy otřásly naposledy Lvovem nebo Mykolajivem, Rusové dále komplikují evakuaci stovek lidí z krytu pod rozbombardovaným divadlem v Mariupolu. Budovu ve městě Korosteň zničil po ruském ostřelování požár.

Ukrajinská prokuratura informovala, že si válka na Ukrajině už vyžádala životy 112 dětí. Dalších 140 utrpělo zranění.

Tagy: