Bojím se, abych sebou nesekla. Kubišová vysvětlila, proč chyběla na pohřbu Přenosilové

Kubišová netušila, že její kamarádka Přenosilová musela podstoupit operaci.

Poslední rozloučení s Přenosilovou

S Yvonne Přenosilovou se do obřadní síně Nového židovského hřbitova na Žižkově dorazila rozloučit rodina, přátelé, ale i řada slavných kolegů, mezi nimiž nechyběl například Petr Janda či Monika Absolonová. Poslední sbohem však své blízké kamarádce nepřišla dát zpěvačka Marta Kubišová.

Kubišová netušila, že její kamarádka měla nádor na plicích a musela podstoupit onkologickou operaci. „Naposledy jsem s Yvonne mluvila deset dní před její smrtí. Byl to úplně normální telefonát. Vůbec mi neřekla, že ji čeká nějaká operace. Byla jsem z toho hodně zaskočená,“ přiznala Kubišová v rozhovoru pro deník Aha!.

ČTĚTE TAKÉ: Nevolej záchranku, prosila Yvonne Přenosilová. Sousedka přiblížila její poslední chvíle

Kontakt s Přenosilovou pravidelně udržovala. S odchodem blízké přítelkyně se tak jen těžko vyrovnává.

Poslední sbohem

Posledního rozloučení na pražském Žižkově se ve středu Kubišová nezúčastnila. „Z bytu vycházím jen ráno a večer, kvůli počasí. Bojím se, abych sebou někde nesekla. V mém věku už musí být člověk opatrný,“ vysvětlila portálu slavná muzikantka a dodala, že se s Přenosilovou rozloučí po svém.

„Poslední dny myslím na to, jak jsem před pár lety doprovázela Yvonne na pohřeb jejích rodičů. Jsou také uloženi na stejném místě, kde sama spočine. Tak tam budou spolu,“ zakončila Kubišová.

Do obřadní síně Nového židovského hřbitova na Žižkově dorazilo ve středu mnoho známých tváří. S Přenosilovou se dorazili rozloučit například Václav Neckář, Pavel Sedláček, Monika Absolonová, Petr Janda, Václav Upír Krejčí, Pavlína Filipovská či Saskia Burešová.

Připomeňte si den, kdy oblíbená zpěvačka zemřela:

Tagy: