Další rána pro Brada Pitta: Dcera v den 18. narozenin podala žádost o změnu příjmení

Další ze šesti potomků slavných hollywoodských herců Angeliny Jolieové a Brada Pitta se distancuje od svého otce. Dcera Shiloh oslavila 18. narozeniny tak, že podala žádost o úřední odstranění příjmení Pittová, informoval server TMZ. Podobně jako Shiloh se již v minulosti zachovaly i další děti slavného páru.

Netradiční dárek k narozeninám si nadělila Shiloh Jolieová-Pittová, která dovršila osmnáct let věku v pondělí 27. května. Dcera Angeliny Jolieové a Brada Pitta, kteří si prošli bouřlivým rozchodem, podala žádost o úřední změnu jména, upozornil magazín TMZ.

ČTĚTE TAKÉ: Dominika Mesarošová se stala obětí krádeže: Zloděj napáchal škodu za desítky tisíc

Nadále již nechce, aby součástí jejího jména bylo příjmení Pittová. Pokud bude její žádost schválena, bude se jmenovat jen Shiloh Jolieová.

Na úřad podala dokument s žádostí hned v pondělí. Distancovat se od svého otce bylo tedy první věcí, kterou po dosažení 18 let udělala, připomněl portál. Jde podle něj o jasný signál, že Shiloh nechce mít s Bradem Pittem nic společného.

Zpráva přišla jen několik dní poté, co se příjmení slavného otce vzdala patnáctiletá dcera Vivienne. Na plakátu k novému broadwayskému muzikálu The Outsiders, který pomáhala produkovat své osmačtyřicetileté matce, se nechala uvést pouze jako „asistentka produkce Vivienne Jolieová“, napsal magazín People.

Již dříve deník Mirror uvedl, že tato skutečnost může naznačovat, že potomci Jolieové a Pitta jsou se svým otcem rozhádaní a panuje mezi nimi napjatá atmosféra.

Shiloh a Vivienne se tak přidaly ke své starší sestře Zahaře. Ta se loni v listopadu přihlásila do sesterstva Mu Pi spolku Alpha Kappa Alpha na univerzitě Spelman College, přičemž se představila jako „Zahara Marley Jolieová“. Skutečnost, že zcela vynechala příjmení otce, ukázalo video sdílené na sociální platformě Instagram časopisem Essence.

Podle webu TMZ nepoužívá příjmení Pitt již delší dobu ani dvaadvacetiletý syn Maddox. Shiloh je ale údajně jediným potomkem slavných rodičů, který požádal o úřední odstranění příjmení.

Hvězda filmu Lara Croft – Tomb Raider podala žádost o rozvod s Pittem v roce 2016. Následně se strhla dramatická bitva o opatrovnictví. Herečka požadovala výhradní fyzickou péči o jejich společné potomky – Vivienne, Zaharu, Knoxe, Maddoxe, Paxe a Shiloh.

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT: Simona Krainová žije svůj sen v Karibiku. Sblížila jsem se s dětmi i manželem, říká

Tagy:
Brad Pitt dcera rodiče jméno příjmení Angelina Jolie Angelina Jolieová Shiloh Jolie-Pitt Zahara Jolie-Pitt Shiloh Nouvel Jolie-Pitt Vivienne Jolie-Pitt Maddox Jolie-Pitt