Co říká maminka o třetí ženě Brzobohatého? První svatbu vynechala, na Kuchařovou byla přísná

Ondřej Brzobohatý se potřetí oženil. Tentokrát do toho praštil s půvabnou moderátorkou Danielou Písařovicovou. Na svou novou snachu nedá dopustit Hana Gregorová. Z předchozích dvou manželek svého syna nadšená moc nebyla. První veselku Brzobohatého s Johanou Indrákovou vynechala. Taťáně Kuchařové na svatbu sice dorazila, ale velké pouto si k ní nevytvořila.

Herec a hudební skladatel Ondřej Brzobohatý se na sociální síti pochlubil detaily a prvními snímky z utajované veselky s Danielou Písařovicovou. Svatba se konala v Itálii za přítomnosti těch nejbližších. Moderátorka udělala ohromný dojem i na svoji tchyni Hanu Gregorovou, o které je známé, že je na ženy svého syna poměrně přísná.

„Ondra je hrozně šťastný a úplně září, z toho mám strašnou radost,“ řekla v minulosti pro Showtime Gregorová a zároveň Danielu pochválila. „Znala jsem ji už předtím. A když je šťastný můj syn, tak já také. Myslím, že je to hezká a chytrá holka,“ řekla a naznačila, že jí na Písařovicové zaujaly mimo jiné její dlouhé nohy.

K TÉMATU: Když je Ondra šťastný, já také. Gregorová prozradila, co si myslí o Písařovicové

První svatbu vynechala

Takové štěstí, jako má Písařovicová, však předchozí partnerky Ondřeje Brzobohatého neměly. Hana Gregorová chtěla vždy pro svého syna jen to nejlepší, a když byla s některou z jeho lásek nespokojená, nebála se to dát jasně najevo. Tak tomu bylo i u produkční a podnikatelky Johany Indrákové.

Ondřej Brzobohatý se zamiloval do Indrákové a po pětileté známosti se rozhodl požádat ji o ruku. Jeho matka byla zásadně proti. Svému synovi se veselku s o tři roky starší televizní produkční snažila rozmluvit, avšak marně.

ČTĚTE TAKÉ: Chris Evans alias Kapitán Amerika se oženil. Hosté museli podepsat dohodu o mlčenlivosti

Když v roce 2008 nastal onen osudový den, kdy si měl Brzobohatý s Indrákovou říct ano, Gregorová se rozhodla synovu svatbu ignorovat. S manželem Radoslavem Brzobohatým na obřad vůbec nedorazili.

„Celá ta svatba byla zbytečná. K čemu? Jen proto, aby se jeho žena mohla podepisovat jako Brzobohatá?“ prohlásila tehdy. „Myslíme si s Radkem, že má Ondra na víc. Snad ale půjdeme na jeho další svatbu,“ vyjádřila se v minulosti k prvnímu manželství svého syna. Manželství se nakonec rozpadlo v roce 2013.

Titul nic neznamená

Ani Taťána Kuchařová, která se mohla pyšnit titulem nejkrásnější ženy světa za rok 2006, nebyla pro Gregorovou dost dobrá. Účast na svatbě v červnu 2016 v bazilice Nanebevzetí Panny Marie v pražském Strahovském klášteře Gregorová nevynechala, nadšením nejásala. „Řekla jsem, že půjdu až na synovu druhou svatbu, a to jsem dodržela. Svatbu beru jen jako formalitu, mě to ani nedojímá,“ svěřila se tehdy médiím Gregorová.

Že je Kuchařová držitelkou korunky nejkrásnější ženy světa, nebylo pro herečku podstatné. „Nechci to shazovat, ale pro mě Miss World neznamená, že je to značka něčeho kvalitního,“ zmínila dříve v rozhovoru pro magazín Aha.

Manželství slavnému páru vydrželo do loňského roku. Rozchod byl hodně bouřlivý a médii ostře sledovaný. Miss World 2006 například hnala svého exmanžela před církevní soud, aby vysvětlil, jak to má se svou sexualitou a proč se obléká do ženských šatů. On za to na ni podal žalobu.

Tagy: