Žaloba na Kuchařovou dorazila k soudu. Měla dost času se omluvit, vysvětlil Brzobohatý

Ondřej s bývalou manželkou Taťánou Kuchařovou.

Žaloba Brzobohatého na Kuchařovou dorazila k soudu

Herec a muzikant Ondřej Brzobohatý podal žalobu na svou bývalou manželku Taťánu Kuchařovou, informoval deník Blesk. Než se ke kroku odhodlal, dal podle svých slov Miss World 2006 dostatek času, aby se omluvila. Ta ho však nevyužila.

„Doma mě učili, že levárna se dá odpustit, pakliže se k ní člověk přizná a omluví se za ni. Taťána tohle nejen doposud neudělala osobně ani veřejně, ale místo toho hází vinu na mě,“ vysvětlil Brzobohatý v rozhovoru pro Blesk, proč s podáním žaloby od prvního oznámení plánu několik týdnů váhal.

DÁLE ČTĚTE: Osudové ženy Brzobohatého: Odsuzovaná Indráková, zhrzená Kuchařová a milovaná Písařovicová

I když bylo manželství Brzobohatého a Kuchařové oficiálně rozvedeno už více než před rokem, stále musí dořešit anulaci církevního sňatku. V žádosti podané u Metropolitního církevního soudu obviňuje Kuchařová bývalého manžela mimo jiné ze sexuální odlišnosti a záliby v nošení ženských šatů.

„Vím, že by s tím nepřestala, a já chci konečně mít klid, proto bych rád tuto trapnou záležitost definitivně ukončil u soudu,“ dodal Brzobohatý na závěr. S bývalou manželkou chtěl vše vyřešit mimosoudně. Chtěl, aby se mu veřejně omluvila. To se ale nestalo, a tak na Kuchařovou podal žalobu pro pomluvu u civilního soudu.

Již dříve Brzobohatý upozornil v rozsáhlém příspěvku na sociální síti Instagram, že toho začíná být příliš. „Je toho na můj žaludek vážně příliš. Už se v rámci sporu Kuchařová versus Brzobohatý útočí i na mou rodinu a celá záležitost tak klesá na nejnižší úroveň veřejného vyřizování špinavého prádla. Proto bych svým následujícím prohlášením rád tuto záležitost jednou provždy ukončil,“ napsal na konci května.

Manželství Brzobohatého a Kuchařové trvalo šest let. Před nedávnem se herec pochlubil, že se bude znovu ženit. Zasnoubil se s novinářkou Danielou Písařovicovou.

Tagy: