Kubelková oslavila 45. narozeniny. Blahopřáli jí fanoušci, s kyticí přišel i Šebrle

Jednou z moderátorek pořadu ShowTime je Iva Kubelková.

Modelka a moderátorka pořadu Showtime Iva Kubelková oslavila v sobotu 45. narozeniny. Popřály jí nejen její kolegyně z redakce, ale krásnou kytici jí daroval také moderátor CNN Prima NEWS Roman Šebrle. K narozeninám krásné modelce poblahopřáli i její fanoušci na sociálních sítích.

Kubelková v sobotu 7. května oslavila 45. narozeniny. „S každým přibývajícím rokem si uvědomuji, že každý věk má svoje krásy. Ještě jsem se nedostala do stavu, že bych začala být smutná z toho, kolik mi je. Doufám, že to ani nepřijde,“ vtipkovala Kubelková.

Redakce Showtime pro ni připravila menší překvapení a natočila pro ni krátké video s blahopřáním. „Za celou redakci ti přejeme hodně zdraví, ať jsi stále tak šarmantní a milá,“ popřály Kubelkové její kolegyně. S kyticí v ruce dorazil také bývalý český atletický vícebojař Roman Šebrle. „Přeju ti hodně štěstí, zdraví, ať se ti daří a zraješ jako víno. Užij si narozeniny,“ popřál jí.

Krásnou moderátorku přání potěšilo. Později všem poděkovala na svém Instagramu. „Děkuji moc všem za dnešní hezká přání, děkuji moc redakci Showtime a CNN Prima NEWS za tohle krásné překvapení, je mi ctí,“ napsala později Kubelková na sociálních sítích.

Pod příspěvkem se začaly sypat i gratulace od jejích fanoušků. „Ivuško, přeji ti všechno nejlepší, zdravíčko, štěstíčko, lásku a osobní i profesní úspěchy. Jsi krásná a rozdáváš radost,“ psali jí lidé.

Tagy: