Kuchařová po delší době ve společnosti. Prošla radikální změnou a prozradila, co jí pomohlo

Taťána Kuchařová změnila účes.

Rozhovor s Taťánou Kuchařovou

Miss World Taťána Kuchařová se po delší době ukázala ve společnosti. Od rozpadu manželství s muzikantem Ondřejem Gregorem Brzobohatým se Taťána změnila. Cítí se dobře, věnuje se práci, a dokonce změnila i účes. K psychické pohodě jí pomohla i psychoterapie.

Kuchařová a Brzobohatý v nedávné době ukončili své manželství. Taťána se snaží jít dál a rozhodla se pro změny. Například zkrátila své dlouhé blond vlasy. „Fotila jsem novou kampaň na Mallorce a hodil se nám tam svěží fresh look, protože předešlá kampaň byla s dlouhými vlasy, tak jsem toho využila. Odstřihávám nejenom vlasy, takže to s tím také trochu souvisí,“ vysvětlila Miss World.

Jak Taťána říká, prošla si toxickým vztahem a rozhodla se vyhledat pomoc terapeuta. „Teď jsem se dozvěděla, že trpím nějakými vážnými psychickými problémy. Tak to ani náhodou. Jsem zdravý člověk, který zkrátka svoji životní situaci, do které ho bývalý partner dostal, řeší od píky a poctivě. Myslím si, že není žádná ostuda přiznat, když navštívíš terapeuta. Rozhodně nešlo o psychiatra. Toho potřebuje někdo jiný, ne já,“ má jasno Kuchařová.

„Hodně mi to pomohlo. Nejsem jediná, kdo si prošel toxickým vztahem a člověk díky vedení terapeuta hodně pochopí, že vy jste ten zdravý a ne druhá strana. Strašně mi pomohlo se od toho odpoutat a pochopit věci, které nemají logiku, protože ty uvažuješ úplně jinak,“ pokračovala modelka.

Taťána nyní září. „Je mi lépe. Myslím si, že to jde i vidět. Cítím se dobře. Jsem naplno ponořená do práce. Kdybych nebyla v psychické pohodě, nemohla bych pracovat a fungovat. Těším se z nového života, který jsem začala. Nebyl to můj výběr, ale teď jsem vlastně ráda. Vylezla jsem z toho zavčasu,“ dodala Miss World.

Taťána Kuchařová se redakci Showtime také svěřila, jak nahlíží na celý mediální humbuk kolem údajného vztahu jejího bývalého muže a moderátorky Daniely Písařovicové, který měl začít ještě v době, kdy byli manželé. Celý rozhovor si můžete poslechnout od 19:55 v pořadu Showtime na Primě nebo CNN Prima NEWS.

Tagy: