Lenka Filipová slaví narozeniny, věk kamufluje Valentýnem: Prozradila svoji největší závislost

Lenka Filipová slaví 70. narozeniny.

Lenka Filipová slaví 70. narozeniny

Zpěvačka Lenka Filipová slaví na Den svatého Valentýna 70. narozeniny. Pro pořad Showtime poskytla oblíbená zpěvačka Martině Jandové rozhovor, v němž například prozradila, na čem je závislá. Také zdůraznila, že ve svém životě ničeho nelituje.

Lenka Filipová, známá pro písničky Prý se tomu říká láska nebo Za všechno může čas, oslavuje narozeniny 14. února, kdy se slaví také svátek zamilovaných neboli Valentýn. Její domovské vydavatelství na počest významného životního jubilea připomnělo album Zamilovaná, které přesně před 40 lety odstartovalo její hudební kariéru.

ČTĚTE TAKÉ: Michal David radikálně hubne. Shodil už 13 kilo, dietu drží se ženou. Nová kúra ho nadchla

„Mile mě s tímto počinem překvapili, protože deska Zamilovaná byla úplně první LP. Byla jsem kytaristka, která do písničkového světa vstupovala jenom jako host. Deska mi tento vstup zpečetila,“ zavzpomínala Filipová v rozhovoru s Jandovou pro Showtime.

Hudebnice oslavuje už 70. narozeniny, na svůj věk se ale necítí. „Valentýn je pro mě už pár let kamufláž, protože tím zastírám číslo narozenin. Už to ale beru s nadhledem, protože za všechno může čas,“ zasmála se.

„Životní cesta samozřejmě stojí za ohlédnutí. Nedělám to ale často. Žiju hodně v přítomnosti a dívám se do budoucnosti,“ prozradila a doplnila, že ať se už v životě rozhodla jakkoliv, rozhodně ničeho nelituje.

Jsem závislá na pódiu, říká zpěvačka

Posledních deset let bylo pro zpěvačku náročných. Své problémy nikomu moc nesvěřuje a vše raději řeší v soukromí. Je to ale právě muzika, co ji vždy drželo nad vodou, a to i v osobním životě. „Vždy mne vytáhla z trablů a potíží,“ pronesla.

Filipová promluvila také o své největší závislosti: „Jsem taková pódiovka. Jsem na pódiu závislá. Absolutně mi to vynahrazuje všechny ostatní životní složky, protože se tam vyřádím. Potřebuju to často, každý měsíc proto máme několik koncertů.“

Ke svému životnímu jubileu nepřipravuje speciální turné. „Budou koncerty, které se rozprostřou do řady měsíců. Začínáme teď na konci února. V dubnu pak pokračujeme na Slovensku velkými vystoupeními v Košicích a Bratislavě,“ láká fanoušky.

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT: V Česku jsou skvělé party. Šlapeme na paty evropské špičce, pochvaluje si slavný DJ z Prahy

Tagy: