Nehoda Jágrem i jeho přítelkyní otřásla. Hokejista popsal, co mu po nárazu běželo hlavou

Jaromír Jágr promluvil o nehodě.

Jágr promluvil o své nehodě

Dopravní nehoda Jaromírem Jágrem pořádně otřásla. O střetu s tramvají a pocitech po nehodě promluvil pro ShowTime nejen on, ale i jeho přítelkyně Dominika. Ta přiznala, že z fotek, které se po srážce objevily v médiích, jí bylo opravdu úzko. Naštěstí už v tu chvíli věděla, že je hokejista v pořádku.

„Každý se na silnici dostane do svízelné situace. Někdo před vámi zabrzdí, odbočí, vjede vám do cesty a vy to nečekáte. Ale vždycky tam je čas na to určitým způsobem zareagovat a modlit se, doufat, tlačit to čímkoliv, že uhnete. Tentokrát to byla taková beznaděj,“ popsal Jágr.

Tramvaje si totiž všiml až ve chvíli, kdy byla těsně u něj. „Jela 50, 60 kilometrů za hodinu a byla ode mě půl metrů, takže tam nebyla žádná naděje. Jen jsem doufal, že to dobře dopadne. Ale nebylo tam nic, žádný čas to vyřešit,“ doplnit legendární hokejista.

Jeho přítelkyně Dominika Branišová se o srážce dozvěděla, když byla ve fitku. Volala jí Jágrova sestra a rovnou ji ujistila, že je Jaromír v pořádku. Partnera pak na místě nehody vyzvedla. „Když jsem na něj čekala, otevřela jsem si noviny a docela jsem se zděsila. Musím říct, že kdybych ty fotky viděla před tím, než mi zavolala Jardova ségra, opravdu bych měla strach,“ přiznala Dominika.

Sám Jágr ji pak nevědomky ujistil, že je v pořádku, když prohlásil, že večer musí jít cvičit.

„Co mi proběhlo hlavou, nevím. Když jsem se pak ale odrazil zpátky na silnici, byl jsem šťastný, že můžu chodit. Bál jsem se, aby se mi něco nestalo s nohama, to je pro mě nejdůležitější,“ uzavřel Jágr.

Hokejista boural minulou středu v Praze. Padesátiletý hráč a majitel Kladna se srazil se svým elektromobilem Kia s tramvají v Plzeňské ulici. Havárie se obešla bez vážných zranění, vyšetřuje ji policie.

Tagy: