Pfauserová odhalila pohlaví očekávaného miminka. Nastávající maminku zmátla barva konfet

Denisa Pfauserová ze seriálu ZOO je štěstím bez sebe. Společně s přítelem Martinem se totiž dozvěděla pohlaví očekávaného miminka. S tím, že to bude holčička, se 34letá herečka pochlubila na sociálních sítích, kde sdílela video z takzvané gender reveal party.

Pfauserová na svém Instagramu sdílela emotivní video, na kterém praskne balonek a z něj se vysypou růžové konfety. Podle reakce, kterou herečka měla, je zřejmě jasné, že si přála mít právě holčičku. Pfauserová skákala, jásala radostí a smála se od ucha k uchu.

„Ahoj, Bublinko, tak doufám, že se na své švihlé rodiče už těšíš, protože my na tebe neskutečně. Ačkoli to tak z videa nevypadá, žádný preference jsme neměli,“ napsala Pfauserová v popisku pod videem. „Milovali bychom tě stejně, i kdybys byla to druhé pohlaví,“ vzkázali rodiče ještě nenarozenému miminku.

ČTĚTE TAKÉ: Štěstí moderátora Janotky, partnerka Nikola mu porodila synka. Kolegové mu přáli ve vysílání

„Člověk se jen vlastně se svým potomkem trochu vrací do svého dětství, takže má radost, že bude zase kupovat panenky nebo autodráhu,“ myslí si herečka, jež zazářila v pohádce Řachanda aneb Co dáváš, to se ti vrátí.

Bude to holčička a hodně růžová

Mnoho jejích fanoušků zmátlo, že se ve videu zdály být konfety bílé. Že si nebyla zpočátku barvou jistá, ostatně přiznala i sama herečka. „I já na první pohled viděla bílé. I hosté si mysleli, jestli jsme se rozhodli být bezgenderoví, že si dítě vybere v dospělosti samo, co chce být. Ale ne, bude to holčička. A hodně růžová,“ řekla Pfauserová, která je v pátém měsíci těhotenství.

V dalším příspěvku pak poděkovala svému partnerovi za to, že je jí velkou oporou. „Děkuji ti, že jsi, že stojíš vedle mě, že tě můžu milovat a že jsi ten balonek nechal propíchnout mě, protože víš, že jsem infantilní. S tebou se cítím milovaná, v bezpečí a jistotě,“ vzkázala příteli.

Že je Pfauserová v očekávání, informovala fanoušky teprve na konci ledna. V rozhovoru v pořadu Showtime přiznala, že zatímco dříve si spíše přála holčičku, pak už jí na pohlaví miminka nezáleželo. Hlavní je, aby bylo zdravé. „Řeknu to natvrdo. Dřív jsem to měla tak, že pokud to bude kluk, hodím ho ze skály. Ale pak jsem změnila názor. Podle mě je cool být mámou kluka. Chlapečci jsou často mazlivější. Nicméně to dospělo do bodu, kdy je mi úplně jedno, jestli to bude kluk, nebo holka. Hlavně, aby bylo miminko zdravé,“ řekla Pfauserová.

Tagy: