Každé probuzení je malý zázrak, komentoval Klus své narozeniny. Prozradil i přání

Tomáš Klus oslavil 37. narozeniny, vedle rodiny a blízkých mu přišli popřát také kolegové ze seriálu ZOO. V pondělí na place během natáčení herec a zpěvák dostal dort. Dva gratulanti mu ale pravidelně přejí vždy den předem.

„Každý den, každé probuzení je vlastně malý zázrak,“ reagoval Tomáš Klus na přání k narozeninám od reportérky pořadu ShowTime a zároveň prozradil, od koho dostal první dárek. „Nevím, jestli je to publikovatelné,“ nechal se se smíchem slyšet zpěvák s tím, že to byla jeho manželka Tamara. Klusovi pak gratulovaly samozřejmě i děti. „Naštěstí máme školu, do které vstávají až na devátou, proto jsme se ráno v klidu krásně najedli. Tamarka udělala skvělou snídani,“ dodal.

ČTĚTE TAKÉ: Klus pečuje o miminko Burešové: Nervózní nejsem, říká. Uspává pomocí speciální metody

A kdo byl dalším z gratulantů? Herec Šimon Bílina, kolega a kamarád ze ZOO, ve kterém Klus našel opravdového přítele. Úplně prvními gratulanty ale nebyli ani Bílina a ani manželka Tamara. „Jako první mi přejí moje babička a Tamarčin děda o den dříve, protože mají strach, že by mě v narozeninový den nezastihli,“ vysvětlil Klus a prozradil také, co si přál k narozeninám.

„Aby byly všechny bytosti šťastné, aby bylo vše v harmonii a abych i já byl dobrý. Nebudu přece kolem sebe čpít negativitu,“ nechal se slyšet oblíbený zpěvák a herec.

Tagy: