Tři sestry oslavily 38. narozeniny. Už jsem útlý dědeček a zelenou nepiju, směje se Fanánek

Kapela Tři sestry slaví 38. narozeniny.

Tři sestry oslavily 38. narozeniny

Tři sestry v čele s Františkem Moravcem alias Lou Fanánkem Hagenem oslavily dvoudenním mejdanem v pražských Ledárnách Braník 38. narozeniny skupiny. Na bujarý večírek pozvaly řadu spřízněných kapel. Fanoušci nebyli ochuzeni ani o své oblíbené hity.

Podle Fanánka Hagena zanechala jeho kapela za 38 let působení na hudební scéně řadu stop. „Myslím si, že se to od počátku, od té ryzí a hrubé radosti ze života, posunulo. Radost ze života zůstala, ale už nepotřebujeme určité vyjadřovací prostředky, které jsme používali,“ uvedl frontman slavné rockové skupiny v pořadu Showtime s odkazem na vulgarismy. „Jsou nadbytečné. Už je potřeba hledat nové cesty,“ doplnil se smíchem.

Přiznal, že pár drobných změn se odehrála i v jeho životě. „Už nepiju zelenou, ale jen víno a vodu bez bublin. Navíc musí být dostatečně teplá. Je to složité namíchat. Už jsem v důchodu,“ přiznal umělec.

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT: Brzobohatý podává žalobu na Kuchařovou. Až příliš na můj žaludek, důkazy vedou k Taťáně, tvrdí

Větší pozor na sebe dává i po sportovní stránce. „Začal jsem víc cvičit, doma dělám takovou sestavu prostých cviků. Zjistil jsem, že k tomu nepotřebuji posilovnu, ta odpadla za covidu. Koupil jsem si nějaké gumy a dělám kliky, abych se nerozpadl. Už jsem útloučký dědeček, ale nic mě nebolí,“ svěřil se.

Tři sestry mají i jednu pracovní novinku – spojily se s kapelou Synové výčepu. Fanouškům tak nabídnou hudební lahůdku v podobě desky s názvem Tři sestry a synové. „Doufáme, že vznikne ještě letos,“ prozradil hudebník.

Dvoudenní koncert se odehrál ve dnech 26. a 27. května v pražských Ledárnách Braník. Kromě Tří sester na něm nechyběly i další skupiny – Vypsaná fixa, Synové výčepu, E!E, SPS, Staré pušky či Totální nasazení.

Tagy: