Začátek slibné kariéry? Šebrle vystoupil s kapelou Kryštof, sklidil chválu

Roman Šebrle vystoupil s kapelou Kryštof.

Roman Šebrle zpívá

Moderátor CNN Prima NEWS a olympijský vítěz Roman Šebrle se představil v nové roli: jako zpěvák. Společně se skupinou Kryštof vystoupil a postavil se nové výzvě, která pro něj nebyla příliš jednoduchá. Přesto se jí zvládl zhostit s grácií sobě vlastní, ocenil ho i jeho šéf.

„Hledal jsem nejbližší karaoke a nic lepšího jsem nenašel,“ vtipkoval Šebrle po příchodu na pódium. „My jsme ale velmi dobrý jukebox. Jsi připraven?“ ptal se frontman kapely Kryštof Richard Krajčo. I přes zápornou odpověď Šebrleho se pak bok po boku pustili do zpěvu, v repertoáru byl na řadě hit „Cesta“.

I když se nejednalo o výkon hodný Slavíka, Šebrle za něj sklidil úspěch. Především se však pobavil. „Rozhodně nehodlám měnit profesi, byla to taková legrace. Moc dobře vím, jak umím zpívat. Pro mě to bylo spíše lepší karaoke, kapela Kryštof má těžké texty, které úplně zpívat dokonale a krásně,“ pochválil kapelu.

Doplnil, že Krajča má osobně velmi rád, a proto se společně dohodli, že udělají vtipnější vystoupení. „Byla to legrácka pro obecenstvo, které bylo velmi rodinné. Věděli, že to nebude na Grammy. Zazpíval jsem si a zároveň jsem si splnil sen,“ podotkl. Redakce ShowTime následně jeho výkon tajné pustila i jeho nejvyššímu šéfovi – generálnímu řediteli skupiny Prima Marku Singerovi.

„Roman má u mě absolutní respekt v tom, jak se dokáže do něčeho, co nikdy nedělal, zakousnout a zkrátka to zlomit. Když si vzpomeneme na začátky jeho moderování, tak se s tím také pral. A nyní je profesionál, dokáže moderovat i živé vstupy. Svojí urputností špičkového sportovce dokáže zlomit neuvěřitelné věci. Je vidět, že je na začátku cesty, ale kdo ví, třeba z toho ten Slavík bude,“ hodnotil Singer.

Povzbuzení prý moderátor kdysi slyšel i od zesnulého Karla Gotta. „Říkal mi: ‚Romane, vy byste měl zpívat.‘ Řekl jsem mu: ‚Mistře, ale to já neumím.‘ A on mi odpověděl, že to nevadí, prý je to o tom být star, a to prý já jsem,“ dodal se smíchem Šebrle.

Tagy: