Znovu se objevíme na jevišti, věří Margita. Oslaví se Zagorovou 30. výročí svatby doma?

Hana Zagorová s manželem Štefanem Margitou

Margita řekl, jak se daří Zagorové

Hanu Zagorovou by mohli příští týden pustit z nemocnice. Redakci ShowTime to exkluzivně sdělil její manžel Štefan Margita, který jí je velkou oporou. Po sobotním kolapsu a následné hospitalizaci zpěvačky zrušil všechny své pracovní závazky. Dvakrát denně ji navštěvuje v Ústavu hematologie a krevní transfuze na Karlově náměstí.

Margita v rozhovoru pro ShowTime popsal nedávný kolaps své milované manželky. „Stalo se to tak, že jsme ještě minulý čtvrtek byli v restauraci, v pátek byla na kontrole, vše bylo v pořádku. V sobotu ráno jsme snídali, pak se jí udělalo špatně, začala zvracet a její stav se zhoršoval,“ vyprávěl.

Zpěvačka začala kolabovat. „Okamžitě jsem volal záchranku, která zde byla do dvou minut, což je úžasné. Hned ji odvezli do nemocnice,“ pokračoval. Jednalo se již o druhý kolaps oblíbené české umělkyně. Tentokrát za zhoršeným zdravotním stavem nestály pouze chybějící minerály, ale také zápalový syndrom.

„Když přijela záchranka, měla 38 °C horečku. Odebrali jí krev a zjišťovali, co se děje. Zjistili, že to je určitě zápalový syndrom v těle, takže se ho antibiotiky, která okamžitě nasadili, snažili vyléčit,“ podotkl s tím, že hodnoty se ve čtvrtek začaly vracet do normálu.

Opěrní pěvec byl nadšený z toho, jak se fanoušci zajímají o stav zpěvačky. „Mysleli jsme si, že v pondělí 6. června, kdy jsme spolu 30 let manželé, vše oslavíme z domova. Nakonec oslavu výročí přesouváme na další týden, až bude Hanička doma,“ svěřil se. Po celou dobu jí je velkou oporou.

„Není čas na to, abych onemocněl. Nyní mě Hanka potřebuje nejvíce. Po 30 letech manželství, kdy jsme prožili tak krásné období, si myslím, že to je to nejmenší, co pro ni mohu udělat, když je na tom špatně,“ dodal s odkazem na fakt, že zrušil svá vystoupení. „Nejde se věnovat více práci než Hance. Ta je pro mě mnohem důležitější. Věřím, že se spolu na jeviště ještě objevíme,“ uzavřel.

Tagy: