Matka v USA zabila devítiměsíční dceru, pak nahá chodila ulicemi. Bylo to z milosti, řekla

Policisté zasahující u střelby v Minneapolisu. (Ilustrační foto)

Žena zabila svou malou dceru

Žena ze Severní Karolíny zavraždila svoji devítiměsíční dceru a poté se procházela nahá po ulici. Vyšetřovatelům následně řekla, že své dítě zabila z milosti. Dceru se snažila otrávit již dříve, uvedla americká média.

39letá Megan Sattizahnová na sebe upozornila sousedy poté, co se v pátek 12. července nahá zmateně procházela po ulicích města Hickory v Severní Karolíně, uvedl web Law and Crime. Přivolaní policisté  později našli v domě Sattizahnové na posteli tělíčko její devítiměsíční dcery Samanthy. Šokovaným policistům vypověděla, že dcerku připravila o život z milosti.

ČTĚTE DÁLE: Čtyři Češi se dostali do nesnází na chorvatském poloostrově Pelješac. Zasahoval vrtulník

Vyšetřování ukázalo, že se pokusila své dítě otrávit již před několika měsíci podáváním léků na předpis. Tehdy své konání odůvodnila tím, že si to žádá Bůh. Potíže se zákonem měla žena kvůli svým dětem již dříve. V roce 2017 vyzvedla ze školy svoji starší dceru, se kterou následně zmizela. Rodina nahlásila jejich zmizení policii. Obě se našly v pořádku v jiném státě.

Megan Sattizahnová na policejní fotografii pořízené krátce po zatčení:

Sattizahnová  žila v jedné domácnosti společně se svým partnerem a dvěma dcerami. Podle sousedů Meganina rodina působila normálním dojmem. „Několikrát jsem ji viděl, jak jdou po silnici s dítětem v kočárku,“ uvedl soused Brent Hefner. „Vídával jsem je na zahradě, chovali se jako šťastná rodina,“ dodal další ze sousedů Kalen Bolick.

Nyní Sattizahnová čeká na soud ve vazební věznici okresu Catawba, informoval web WCCB Charlotte. Žena čelí obvinění z vraždy dítěte, za což může dostat až doživotí. Soud v rozsudku přihlédne i k postoji psychologů.

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT: Kdo vraždil v chorvatském městě plném Čechů? Střelec se choval divně před útokem i po něm

Tagy: