Hvězdy showbyznysu smutní. Slavný DJ se ve 40 letech zastřelil, jen tři dny po výročí svatby

Jen tři dny po devátém výročí svatby zemřel Stephen „tWitch“ Boss, manžel americké tanečnice a choreografky Allison Holkerové. Známého hip-hopového tanečníka a herce našli mrtvého v hotelu nedaleko od domova. Podle předběžných informací měl spáchat sebevraždu.

„S těžkým srdcem musím oznámit, že nás opustil můj manžel Stephen,“ uvedla Holkerová v prohlášení, které má k dispozici deník The New York Post. „Stephen rozzářil každou místnost, do které vstoupil. Nade vše si cenil rodiny, přátel a komunity. Byl oporou naší rodině, nejlepším manželem, otcem a inspirací pro své fanoušky,“ řekla zdrcená žena.

Stephen „tWitch“ Boss byl tanečník, choreograf a také herec. Jako DJ účinkoval od roku 2014 v talkshow slavné americké moderátorky Ellen DeGeneresové, o šest let později byl povýšen na výkonného producenta.

Právě známá moderátorka mu vzdala hold. „Mám zlomené srdce. tWitch byl čistá láska a světlo. Byl moje rodina, milovala jsem ho celým svým srdcem. Bude mi chybět,“ uvedla DeGeneresová v prohlášení na sociálních sítích a sdílela také snímek, na kterém se s Bossem v zákulisí show objímá.

Holkerová začala po manželovi zběsile pátrat poté, co se nevrátil domů. Holkerová se obrátila i na policejní stanici.

Tělo Bosse nalezli zaměstnanci hotelu v Los Angeles, kde pobýval. Měl viditelné střelné zranění, které si zřejmě sám způsobil.

Jen tři dny předtím přitom partneři slavili deváté výročí svatby a na sociálních sítích sdíleli romantické záběry. Po zesnulém umělci zůstaly tři děti – 14letá Weslie, šestiletý Maddox a tříletá Zaia.

Tagy:
smrt herec tanečník choreograf Ellen DeGeneresová Stephen „tWitch“ Boss Stephen Boss