Sledujte Partii: Výsledky krajských voleb po povodních zhodnotí Hladík a Vondráček

Naplnily se temné předpovědi o nízké volební účasti v obcích zasažených povodněmi, a koho můžeme označit za vítěze a koho za poražené? Nejen těmito tématy se budou v pořadu Partie Terezie Tománkové zabývat ministr životního prostředí Petr Hladík (KDU-ČSL) a opoziční poslanec Radek Vondráček (ANO). Ve druhé části pořadu se k výsledkům voleb a vypořádávání se s následky přírodní katastrofy vyjádří Jiří Pospíšil z TOP 09, Věra Kovářová (STAN), Margita Balaštíková (ANO) a Jan Hrnčíř (SPD). Pořad sledujte v neděli od 11:00 na CNN Prima NEWS nebo ve vysílání TV Prima.

Povodně se nečekaně staly jedním z hlavních témat letošních krajských a prvního kola senátních voleb. Ministr pro životní prostředí Hladík se během povodní dostal do slovní přestřelky s moravskoslezským hejtmanem Josefem Bělicou (ANO) o úrovni přijatých opatření v některých obcích.

Předseda hnutí ANO Andrej Babiš a další členové hnutí současnou katastrofu přirovnali k tornádu na jižní Moravě v létě roku 2021. Jak věc vnímá někdejší předseda Poslanecké sněmovny Radek Vondráček?

Ve druhé části dojde na velkou politickou debatu. Za vládní koalici přijali pozvání náměstek pražského primátora a někdejší europoslanec Jiří Pospíšil (TOP 09) a poslankyně Věra Kovářová (STAN). Z opozičního tábora do studia zavítají poslanci Jan Hrnčíř (SPD) a Margita Balaštíková (ANO).

Sledujte pořad v neděli od 11:00 na CNN Prima NEWS nebo na Primě.

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT: Česko podle Klause výrazně chudne a volby jsou neudálost. Síkelovo portfolio je podle něj legrační

Tagy:
povodeň katastrofa politika TOP 09 volby krajské volby Radek Vondráček ANO 2011 Jiří Pospíšil Věra Kovářová Česko přírodní katastrofa Petr Hladík Volby do Senátu Parlamentu České republiky katastrofy, nehody a mimořádné události místní volby