Sledujte Co na to premiér: Velká diskuse s Fialou o inflaci i vysokých cenách energií

Premiér Petr Fiala v Partii Terezie Tománkové, 19. června 2022

Co na to premiér (907)

CNN Prima NEWS nabídne od 7. září každou první středu v měsíci pravidelné rozhovory s premiérem Petrem Fialou (ODS). Moderátoři Terezie Tománková a Petr Suchoň budou s předsedou vlády v pořadu „Co na to premiér“ řešit aktuální situaci a problémy, které lidi v mimořádně náročném období tíží. Půlhodinový pořad odvysílá živě CNN Prima NEWS poprvé už ve středu 7. září ve 21:00.

„Žijeme v mimořádně těžkém období, které mnoho lidí psychicky vysiluje. Lidé mají strach z války i z překotného vývoje na trhu s energiemi. Je proto důležité, aby byla veřejnost dobře informovaná a předešlo se zbytečnému šíření dezinformací. Lidé se přímo od premiéra dozvědí, co vláda v uplynulých dnech udělala a na co se chystá. Jsem rád, že můžeme divákům zprostředkovat tyto rozhovory s Petrem Fialou,“ říká šéfredaktor zpravodajství a publicistiky CNN Prima NEWS Pavel Štrunc.

Rozhovor s premiérem povedou zkušení moderátoři Terezie Tománková, známá z nedělní Partie, a Petr Suchoň z HLAVNÍCH ZPRÁV. Premiér Petr Fiala dostane možnost vyjádřit se i k tématům, na která na exponovaných vládních tiskových konferencích nezbývá prostor.

CNN Prima NEWS zároveň v pondělí 5. září spustila hlavní fázi svého předvolebního vysílání v jiné podobě, než na kterou jsou diváci zvyklí. V hlavní roli nebudou politické strany, ale obyvatelé měst a vesnic po celém Česku. Díky unikátnímu průzkumu, který vznikl ve spolupráci se střediskem empirických výzkumů STEM, víme, jak se v obcích v Česku žije. A spolu s obyvateli i politiky budou moderátoři a reportéři CNN Prima NEWS hledat možnosti, jak to zlepšit.

Tagy: