Sledujte Hlavní zprávy: Davy Čechů míří na nákupy do Polska. Co všechno je levnější?

Nákupy v Polsku. Benzin za 37.60. Cena zajímá stovky Čechů.

Polské obchody v příhraničí od rána zaplnily davy Čechů, kteří tam míří za levnými nákupy. U některých potravin totiž v zemi stále ještě neúčtují daň z přidané hodnoty. Více se dozvíte v sobotních Hlavních zprávách od 18:55 na Primě a CNN Prima NEWS.

Parkoviště u supermarketů v Polsku byla od sobotního rána plná. Většina aut, která štáb CNN Prima NEWS viděl, měla českou registrační značku. Plné tak byly nejen silnice a parkoviště, ale i uličky mezi regály obchodů. Za velkými nákupy do Polska se přitom vyplatí jet, i pokud bydlíte sto kilometrů od hranic.

Co všechno je u sousedů levnější? A jaký byl rozdíl v nákupech, které reportér udělal v Polsku a v Česku? Nejen o tom budou sobotní Hlavní zprávy. Sledujte je od 18:55 na Primě a CNN Prima NEWS.

Další sobotní program na CNN Prima NEWS:

Anthony Bourdain: Neznámé končiny ve 20:10

Světoznámý šéfkuchař cestuje po světě do míst, kam se běžně kamery nedostanou, aby odhalil skryté kulinářské poklady. Americký dokumentární seriál (2014).

Zprávy ve 21:05

Ty nejnovější ověřené zprávy z domova i ze světa. Rychle, stručně a srozumitelně.

Povídej ve 21:25

Pravdivé životní příběhy známých osobností bez obalu. To, co dobré je potkalo, ale i to, jaké nepřízni osudu musely čelit a jak se s tím vyrovnaly. Hlubokou zpověď sledujte v pořadu Povídej.

Zprávy ve 22:00

Ty nejnovější ověřené zprávy z domova i ze světa. Rychle, stručně a srozumitelně

CNN Prima Gaming ve 22:40

Novinky ze světa videoher a esportu.

7 pádů Honzy Dědka ve 22:55

Populární talk show 7 pádů Honzy Dědka v nové sezóně ze Švandova divadla. Každý týden nové rozhovory se známými a zajímavými osobnostmi a nová porce zábavy.

Tagy: