Sledujte ŽIVĚ HLAVNÍ ZPRÁVY: Skandál kolem Prymuly. Jak to bude dál?

Fotografové Blesku zachytili Romana Prymulu, jak vychází z restaurace na pražském Vyšehradě

CNN Prima NEWS - živé vysílání

Ty nejnovější ověřené zprávy z domova i ze světa. Skandál kolem ministra zdravotnictví Romana Prymuly. Jak to bude dál? Nejen o tom poskytneme informace v Hlavních zprávách od 18:55.

Od rána hýbe společností informace, že ministr zdravotnictví nedodržuje vládní nařízení. Podle deníku Blesk se měl Prymula sejít s šéfem poslanců ANO Jaroslavem Faltýnkem a ředitelem ostravské nemocnice Jiřím Havrlantem. Jenže pohled všech tří zúčastněných se liší. Premiér Andrej Babiš si ale stojí za svým a odpoledne odjel na zámek v Lánech za prezidentem Milošem Zemanem, aby mu představil nového kandidáta na post ministra zdravotnictví. Více informací v Hlavních zprávách od 18:55 na Primě a CNN Prima NEWS.

Další páteční program na CNN Prima NEWS:

360° Pavlíny Wolfové od 20:15

Premiér Andrej Babiš na nic nečekal a jednal. Usoudil, že chování ministra, epidemiologa a propagátora tvrdých opatření není přešlap, ale katastrofa. V tomto duchu promluvil – viditelně otřesen – hned dopoledne na narychlo svolané tiskové konferenci k novinářům. Miloš Zeman akceptoval návrh na odvolání ministra zdravotnictví. Byl to očekávaný krok? Nejen o tom dnešních 360° Pavlíny Wolfové.

Zprávy od 21:00

Ty nejnovější ověřené zprávy z domova i ze světa. Rychle, stručně a srozumitelně.

K věci od 21:30

Podrobný rozbor aktuálních událostí a témat Marie Bastlové a Pavlíny Kosové s významnými postavami veřejného života.

Zprávy od 22:00

Ty nejnovější ověřené zprávy z domova i ze světa. Rychle, stručně a srozumitelně.

Tagy: