Sledujte ZÁZNAM: Soukalová zhodnotí výkon české štafety. Povedou si muži lépe než ženy?

Gabriela Soukalová zažila v Novém Městě na Moravě úspěšné závody.

Gabriela Soukalová o přínosu fanoušků v biatlonu (zdroj: CNN Prima NEWS)

V Novém Městě na Moravě pokračuje Světový pohár v biatlonu. Po čtvrteční štafetě žen, ve kterém Češky propadly a skončily až na 18. místě, jsou na řadě muži. Závod na 4x7,5 kilometru ve Vysočina Areně začíná po třetí hodině odpoledne. V 17:00 později bude výkon nejen českého kvarteta hodnotit na CNN Prima NEWS moderátorka Showtime Gabriela Soukalová v rámci Zpráv z regionů.

Napravit nevydařený výsledek ženských kolegyň ze čtvrteční štafety bude chtít v pátek kvarteto Michal Krčmář, Ondřej Moravec, Milan Žemlička a Adam Václavík. V průběžném pořadí disciplíny patří Čechům devátá příčka.

Pěkných výsledků dosáhli na začátku sezony, kdy ve finském Kontiolahti a rakouském Hochfilzenu skončili sedmí. Jenže pak přišel propadák v Oberhofu, kdy po třech trestných kolech zahučeli až na 18. místo. Ještě hůře dopadla štafetová mise v italské Anterselvě, kde kroužili hned čtyři kola navíc a v cíli jim patřila 19. pozice. V posledním závodu rozděleném na čtyři úseky, a to na světovém šampionátu v Pokljuce, obsadili čeští reprezentanti 13. příčku.

Jak se jim povede na domácí půdě v Novém Městě na Moravě? Jasno bude od 15:20, kdy závod začíná. Po jeho skončení průběh zanalyzuje bývalá biatlonová hvězda, dvojnásobná olympijská medailistka a mistryně světa z roku 2017, Gabriela Soukalová ve Zprávách z regionů, které začínají v 17 hodin.

Tagy: