Smutná zpráva pro filmový svět. Zemřel lamač srdcí, který si kdysi podmanil Hollywood

Ve věku 82 let zemřel herec Ryan ONeal.

Zemřel herec Ryan O'Neal

Ve věku 82 let zemřel herec Ryan O'Neal, známý například z romantických thrillerů Love Story nebo Peyton Place. O jeho úmrtí informoval na sociálních sítích jeho syn Patrick O'Neal.

„Tak tohle je ta nejtěžší věc, kterou jsem kdy musel říct, ale je to tady. Můj táta dnes zemřel pokojně, po boku se svým milujícím týmem, který ho podporoval a miloval tak, jako on nás,“ napsal Patrick O'Neal na sociálních sítích.

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT: Jde o lásku mezi člověkem a psem, pozval na svůj film Besson. Herec v hlavní roli ho uchvátil

Ryan O'Neal byl ve své době nejen jedním z nejžádanějších herců v Hollywoodu, ale také velkým lamačem srdcí. Mezi jeho úspěchy patří například film Co je vám, doktore?, Papírový měsíc, Barry Lyndon, Příliš vzdálený most, The Main Event a Řidič, informuje web TMZ.

V roce 1970 byl Ryan nominován na Oscara za nejlepší mužský herecký výkon ve filmu Love Story. V letech 1979–1997 byl životním partnerem herečky Farrah Fawcettové, s níž se znovu setkal v letech 2001–2009.

Na smutnou zprávu reagoval britský moderátor Piers Morgan. „Jeho výkon ve filmu Love Story byl kultovní. Vynikající herec, filmová hvězda, komplexní člověk,“ napsal Morgan na sociální síti X.

MOHLO VÁM UNIKNOUT: V Hradci Králové se chystá velký a výjimečný koncert

Tagy:
film Hollywood herec sociální síť Anthony Hopkins Ceny Oscar Ryan O'Neal Love Story Patrick O'Neal Farrah Fawcett