Squateři měli umlátit ženu k smrti uvnitř jejího bytu v New Yorku. Tělo bylo ukryté v tašce

Dvaapadesátiletou Nadju měli zavraždit squatteři.

Policisté z New Yorku vyšetřují brutální vraždu ženy

Policisté z New Yorku vyšetřují brutální vraždu dvaapadesátileté ženy. Umlátit k smrti ji měl pár squatterů, které načapala v prázdném bytě po své matce. Tělo pak našel syn, který se jí vydal hledat, informovalo zpravodajství CBS News.

Syn dvaapadesátileté Nadji, Michael, měl o svou matku strach, jelikož se mu několik dní po sobě neozývala. Kontaktoval proto správce domu po jeho babičce, Jeana Pompeeho, jestli by ho nepustil dovnitř. Nadja byt v poslední době vyklízela pro svého kamaráda, a trávila tam tak dost času, uvedlo CBS News.

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT: Vražda oblíbené vychovatelky Janky otřásla Senicí. Exmanžel ji střelil osmkrát za bílého dne

„Volal mi, že o ní nemá žádné zprávy,“ potvrdil Pompee.

Pátrání po matce skončilo tragicky. V obývacím pokoji štěkal matčin pes, tělo Nadji pak našel nacpané v tašce ve skříni. Policie pro deník USA Today uvedla, že do bytu byla přivolána kolem 16:30, ženě ale už nebylo pomoci: „Našli jsme ji ve skříni v bezvědomí, nereagující. Záchranáři na místě konstatovali její smrt.“

Pitva později odhalila, že Nadja zemřela na následky poranění hlavy tupým předmětem – utrpěla četné zlomeniny a krvácení do mozku.

Policie uvedla, že smrt ženy mají s největší pravděpodobností na svědomí dva squatteři, kteří ženu umlátili k smrti a poté, co její tělo odklidili do skříně, se dali na útěk.

K tomu měli využít i Nadji auto, které ještě na ulici ukradli, při čemž je zaznamenala kamera. „Podle policejních zdrojů bylo auto navíc později účastníkem nehody v Pensylvánii,“ informuje CBS News.

Podezřelými jsou podle deníku ABC News chlapec a dívka, ve věku devatenácti a šestnácti let. V tuto chvíli by měli být ve vazbě. Za vraždu Nadji jim nyní hrozí doživotní tresty.

ČTĚTE TAKÉ: Svlékání i výzva k incestu. Praktiky české sekty děsí, „mimozemský“ vůdce čelí obviněním

Zavražděná Nadja měla se svým synem velmi blízký vztah. Před třemi lety mu pomáhala rozjet podnikání z garáže na Long Islandu. „Změnila jsem názor, původní myšlenka byla, že v žádném případě,“ žertovala tehdy.

Michael na svou matku při posledním rozloučení zavzpomínal. „I když jsem si to málokdy připouštěl, věděl jsem, že měla vždycky pravdu. Vždycky na ni bylo spolehnutí a vždycky tu pro mě byla,“ sdělil.

MOHLO VÁM UNIKNOUT: Nutná sebeobrana. Soud rozhodl v případu násilné smrti Roma po rvačce u Brněnské přehrady

Tagy: