Toxický vztah Harryho a Meghan. Už i Američané je vyhazují, říká expertka na královskou rodinu

Princ Harry a Meghan Markleová

Prince Harryho nechtějí už ani v Americe

Manželství prince Harryho a Meghan Markleové vnímá Barbora Koukalová, která se dlouhodobě zabývá britskou královskou rodinou, jako toxický vztah. Pro CNN Prima NEWS zástupkyně šéfredaktora webu Expres.cz řekla, že už i Američané pár ze své země vyhánějí. Podle Cyrila Svobody, bývalého ministra zahraničních věcí, již není možné, aby se Harry do Buckinghamského paláce vrátil jako jeho plnohodnotný člen.

Britská královská rodina by určitě ocenila návrat prince Harryho domů. S Meghan Markleovou v zádech to ale podle Koukalové nepůjde. „Myslím, že ho zpátky nevezmou, budou-li ještě manželé,“ řekla ve speciálním vysílání Alžběta II.: Rok bez královny zástupkyně šéfredaktora magazínu Expres.cz.

ČTĚTE TAKÉ: Princ Harry se šel podívat na Messiho. Meghan nechal doma, její neúčast rozvířila spekulace

Když byla Koukalová na pohřbu královny Alžběty II., dotázala se prý některých občanů Velké Británie, jaký na to mají názor. „Říkali, že Harry je takový ztracený pejsek. Že ho chtěli zachránit, protože k němu mají ochranitelský vztah, protože je to jejich dítě. Viděli ho totiž vyrůstat, takže je jim to celé líto,“ uvedla na CNN Prima NEWS Koukalová.

„Myslím si, že by ho opravdu přijali, kdyby se rozhodl vrátit. Princ Harry přesto všechno, co udělal a co dělá, je pořád v Británii vážený muž, protože je to válečný veterán, a to znamená pro Brity hodně. To, že vlastně sundal výložky a sebrali mu řády, je rána jak pro něj, tak pro armádu a veřejnost. Lidé by byli rádi, kdyby se vrátil,“ nastínila.

Veřejnost to zřejmě vnímá tak, že princ Harry je pod velkým vlivem Meghan. „Vidím to jako toxický vztah. Působí, jako kdyby byl unesen,“ uvedla Koukalová.

„A už také Američané je ze své země vyhazují, takže nyní to oba bohužel nemají jednoduché. Někdy ale princ Harry skutečně vypadá jako ztracené štěně. Dělá věci, které by nikdy v životě neudělal, pokud by si nevzal Meghan Markleovou,“ upozornila.

Podle bývalého ministra zahraničních věcí Cyrila Svobody by se princ Harry v případě návratu do královské rodiny již nestal plnohodnotným členem monarchie.

„Návrat je možný pouze ten lidský. S rodinou bude moci trávit Vánoce a budou ho mít rádi. Ale návrat do instituce nenastane. Proč? Protože pozice jsou už obsazené,“ dodal Svoboda.

SLEDUJTE TAKÉ: Královna Alžběta II. šla s dobou. Používala Twitter i Instagram

Tagy: