Tragická nehoda u Slaného: Srážku auta s kamionem nepřežili dva lidé. Další je těžce raněný

Při nehodě na silnici u Slaného na Kladensku zemřeli dva lidé.

Při nehodě na silnici u Slaného na Kladensku zemřeli dva lidé

Při pondělní nehodě na silnici u Slaného na Kladensku zemřeli dva lidé. Další dvě osoby jsou zraněné, z toho jedna vážně. Silnice je uzavřená, uvedly policejní mluvčí Michaela Richterová a mluvčí středočeské záchranné služby Monika Nováková. Na místo dorazil i reportér CNN Prima NEWS, který z následků havárie pořídil záběry. Měl se srazit osobní vůz s kamionem. Okolnostmi a příčinou nehody se budou zabývat kladenští kriminalisté.

Tragická nehoda se stala krátce před čtvrtou hodinou odpoledne poblíž Netovic. Srazilo se tam osobní a nákladní auto. „Řidič osobního vozidla jel pravděpodobně od Loun směrem na Prahu, kde z dosud nezjištěných příčin přejel do protisměru. Tam se lehce boční stranou svého vozu střetl s protijedoucím nákladním vozidlem, poté pokračoval dál v jízdě v protisměru a čelně se střetl s druhým nákladním vozem. Na místě zasahují všechny záchranné složky,“ uvedla Richterová.

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT: Děsivá nehoda u Zlatých Moravců: Motorkář narazil do auta, se zlomenou rukou oživoval manželku

Střet nepřežili dva cestující z osobního auta. Nováková doplnila, že záchranná služba ošetřila pacienta, který utrpěl vážná mnohočetná poranění, a do jedné z pražských nemocnic jej přepravil vrtulník. Lehce zraněn byl i řidič nákladního vozu, záchranná služba ho po ošetření na místě převezla do nemocnice.

Uzavření silnice potrvá do pozdních večerních hodin. Řidiči mohou ve směru na Chomutov sjíždět na konci dálnice D7 exitem 18 u obce Knovíz, ve směru na Prahu mohou ze silnice I/7 sjet u části Slaného Kvíc.

Tagy: