Další smrt na turné Taylor Swift. Mladý fanoušek přicestoval za idolem, brutálně ho ubodali

V průběhu turné zpěvačky Taylor Swift v Riu de Janeiru zemřel již druhý její fanoušek. Pětadvacetiletý Gabriel Milhomem Santos, který měl na ruce náramek popové hvězdy, byl podle zahraničních zdrojů ubodán na pláži Copacabana. Zpráva o tragédii přišla nedlouho poté, co přímo během pátečního koncertu na zástavu srdce zemřela 23letá žena.

Pětadvacetiletý Gabriel Milhomem Santos, který měl na ruce náramek přátelství „Swifities“, byl údajně ubodán k smrti poté, co v neděli brzy ráno odpočíval na slavné pláži Copacabana v Rio de Janeiru. Členové rodiny podle webu Daily Mail uvedli, že Santos bude v pondělí pohřben ve svém rodném městě v západním státě Mato Gross do Sul v oblečení, které si nechal ušít speciálně kvůli vystoupení své oblíbené zpěvačky.

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT: Brutální útok na hvězdu Česko Slovensko má talent. Bojím se o život, vzkázal herec z nemocnice

V rozhovoru pro místní médium G1 Santosova rodina uvedla, že si cestou na show Taylor Swift „plnil sen“. Do Ria dorazil z Belo Horizonte. Jeho rodina uvedla, že byl „veselý, laskavý a nesmírně učenlivý“.

Jde již o druhou tragédii, která se udála během zpěvaččiny třídílné série koncertů v Brazílii. Přímo při vystoupení se v pátek zastavilo srdce 23leté ženě. Pocitové teploty ve městě se tehdy podle místních obyvatel pohybovaly kolem 59 °C, a to z důvodu vysoké vlhkosti vzduchu. Fanoušci si přitom nesměli na koncert přinést vodu.

Třiadvacetiletá Ana Clara Benevidesová omdlela v první řadě a lékaři jí na místě poskytli umělé dýchání, ale oživit se ji nepodařilo. A neuspěli ani jejich kolegové v nemocnici.

Po úmrtí mladé dívky sdílela zpěvačka na svém Instagramu ručně psaný vzkaz. „Nemůžu uvěřit, že píšu tato slova, ale se zlomeným srdcem říkám, že jsme dnes večer před mým vystoupením přišli o fanouška. Ani nedokážu popsat, jak jsem z toho zdrcená. Mám jen velmi málo informací kromě toho, že byla neuvěřitelně krásná a příliš mladá. Nebudu o tom schopná mluvit z pódia, protože když se na to pokusím jen pomyslet, přemůže mě žal. Chci teď říct, že tuto ztrátu hluboce prožívám a mé zlomené srdce je s její rodinou a přáteli. Tohle je to poslední, co jsem si myslela, že se stane, když jsme se rozhodli přivézt turné do Brazílie,“ uvedla.

MOHLO VÁM UNIKNOUT: Ed Sheeran pobláznil Hradec. Hotely jsou zcela vyprodané, politici se kvůli koncertu hádají

Tagy: