Naháč v Plzni se ukájel na náměstí a snažil se hladit kolemjdoucí. Zadržela ho policie

V dechové zkoušce na alkohol muž nadýchal 2,47 promile.

Sexuálního devianta na Chodském náměstí zadržel svědek

Nepříliš pěkné podívané se dočkali obyvatelé Plzně. Na Chodském náměstí se totiž v pátek odpoledne ukájel nahý muž. Posléze se vydal do jedné z přilehlých ulic, kde se s přirozením v ruce snažil pohladit kolemjdoucího. Sexuálního devianta zpacifikoval až naštvaný místní, který muže předal policii, popsala reportérka CNN Prima NEWS, která celé akci přihlížela. Dechová zkouška u muže zahlásila 2,47 promile alkoholu v krvi. V případě prokázání viny hrozí muži až tříletý trest.

Viditelně opilý muž se podle očitých svědků objevil na plzeňském Chodském náměstí okolo půl šesté odpoledne. Tou dobou měl být již svlečený.

Muže si zároveň všimla i reportérka CNN Prima NEWS Pavlína Polátová. „Cestou z práce jsem si všimla, že na Chodském náměstí sedí na lavičce přímo před střední školou muž, který měl stažené kalhoty a onanoval. Okamžitě jsem zavolala na policii a kvůli případným důkazům začala muže natáčet na mobilní telefon,“ uvedla novinářka.

„Pán se svléknul, chtěl se vyčůrat a potom začal... jak to slušně říct... onanovat. Celý incident trval asi 15 minut. Muž pak vstal a aniž by přestal onanovat odcházel z náměstí do boční ulice s rozepnutými kalhotami,“ sdělil CNN Prima NEWS jeden ze svědků Vladislav Goronkov.

„Nejdřív se byl vymočit u stromu. Ale asi dostal chuť, takže když skončil, ani se neoblékl a rovnou si ho začal honit,“ popsal webu Krimi-Plzeň jeden ze svědků. „Hned jsem ho okřikl, že tu chodí lidi, aby toho nechal. Tak vstal, přes trčící penis si přehodil alespoň tričko a odcházel,“ pokračoval místní. Sexuální deviant ale pouze přešel ulici a sedl si na jinou lavičku nedaleko školy. Posléze pokračoval s onanováním.

„Jednou rukou onanuje a druhou si strká do zadku

„Akorát jsem přišel domů a žena mi řekla, že moje dvanáctiletá sestra z okna viděla muže dělat hrozné věci. Podíval jsem se a viděl toho muže skoro svlečeného, jak na lavičce před školou zaujímá různé polohy. Jednou rukou onanuje a druhou si strká do zadku. Vyběhl jsem ven mu k tomu něco od plic říct, ale tam už lidé volali policii a natáčeli ho,“ popsal další svědek.

Deviant se po chvíli zvedl a zamířil do Thámovy ulice, kde se s přirozením v ruce navíc pokoušel pohladit náhodného kolemjdoucího. Onanovací seanci posléze ukončil naštvaný muž, který vyběhl z jednoho z domů a zpacifikoval opilce až do příjezdu policie. Ostatní svědci, včetně reportérky CNN Prima NEWS, muži navíc zabránili, aby z místa odešel. Posléze si ho převzali policisté.

„Chtěli bychom poděkovat zejména svědkům, kteří zabránili 33 letému muži v dalším pokračování protiprávního jednání a přivolali na místo policejní hlídku.Když na místo přijeli policisté zjistili, že muž se před svou exibicí posilnil alkoholem. Nadýchal témeř 2 a půl promile,“ informovala CNN Prima NEWS mluvčí Policie ČR pro Plzeň-město Veronika Hokrová.

Muž je podle policistů podezřelý ze spáchání trestného činu výtržnictví. Kvůli tomu může jít až na 3 roky do vězení. Web Krimi-Plzeň uvedl, že muž je ročník narození 1989.

Tagy: