V ostravské firmě kradla uklízečka. Bankovky schovala do intimních míst, odhalila ji past

V ostravské firmě kradla uklízečka.

Zlodějka v Ostravě schovala peníze ve vagíně

Zlodějka z Ostravy si schovala ukradené peníze do útrob vlastního těla. Tři dvoutisícové bankovky před policisty ukryla ve vagíně. Sami policisté tvrdí, že se s tím ještě nesetkali.

Ostravští policisté už zažili kdeco. Ovšem, že by měli hledat ukradené peníze na místě, které je v ženském těle obvykle vyhrazené rozkoši, tedy ve vagíně, to se jim stalo poprvé.

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT: Přepadl benzínku v Úštěku, z lupu se radoval chvíli. Máme ho, hlásili policisté za dvě hodiny

Že je uklízečka asi zlodějka, si v jedné z firem všimli před pár dny. Pokaždé, když vzala do ruky hadr a smeták, totiž něco zmizelo. A tak na ni políčili past, skrytou kameru a peněženku se šesti tisíci, které žena neodolala.

Jenže když dorazila policie, žena měla ruce prázdné. „Na místě tvrdila, že peníze neodcizila, což se ukázalo i při prvotní kontrole, kdy u ní opravdu nebyly nalezeny žádné finanční prostředky,“ popsala policejní mluvčí Eva Michalíková pro CNN Prima NEWS.

Žena následně putovala na služebnu, kde na ni čekala připravená policistka. „Pachatele svlékneme do spodního prádla a musíme zkontrolovat útroby těla. Pachatel musí udělat dřep, aby bylo vidět, jestli v těle nemá uschovaný nějaký předmět,“ sdělila policistka Kristýna Šmídová.

Žena nakonec sama vytáhla ruličku s penězi. Policisté je museli přepočítat. Pachatelka je prozatím na svobodě, soud ji ale může poslat do vězení až na tři roky, protože je recidivistka.

MOHLO VÁM UNIKNOUT: Ostuda vysoce postaveného policisty. V Sokolově kradl v supermarketu, přistihla ho ochranka

Tagy: