Drsná nehoda pod okny policie ve Frýdku. Náklaďák smetl osobní vůz, ten vletěl do stromu

Náklaďák smetl při předjíždění osobák, auto odhodil na strom

Policisté pomáhali těžce zraněné řidičce

Někdy se stává, že jsou u nehody výrazně dříve policisté než záchranáři. Stejně jako naposledy ve Frýdku-Místku, kde se dvě auta srazila přímo pod okny areálu, kde sídlí speciální pořádková jednotka. Podívejte se na záběry, které zachycují celou záchrannou akci od jejího samotného počátku.

Přímo „pod okny“ speciální pořádkové jednotky se stala vážná dopravní nehoda. „Řidič nákladního vozidla jedoucího od obce Ostravice na Frýdek-Místek při přejíždění z levého jízdního pruhu do pravého zřejmě přehlédl osobní automobil, čímž došlo k bočnímu střetu,“ uvedla policejní mluvčí Kateřina Kubzová.

Jakmile policisté uslyšeli silnou ránu, vyrazili z areálu. Jejich kroky mířily k řidičce osobního auta, které narazilo do stromu. „Utrpěla krvácivé zranění na hlavě, proto ji policisté spolu se svědky události poskytli první pomoc. Hlavu jí zajistili, aby nedošlo k poškození páteře, a na ránu přiložili sterilní krytí k zastavení krvácení, současně jí poskytli tepelný komfort,“ popsala Kubzov s tím, že pak zraněnou ženu předali do péče záchranářů.

Navíc pohotově zajistili i místo dopravní nehody, kde byla doprava řízena po nezbytnou dobu kyvadlově. Dechová zkouška u obou řidičů byla negativní.

Tagy: