Velbloud, nebo nepozorná kolegyně? Případ mrtvého zaměstnance cirkusu má nečekaný vývoj

Zaměstnance cirkusu Aleš nejspíše nezabil velbloud, ale nepozorná kolegyně.

Zemřel cirkusák na Slovensku

Český cirkus Aleš, který momentálně hostuje na Slovensku, stále řeší páteční smrt jednoho ze zaměstnanců. Podle posledních tvrzení principála nemůže za tragickou událost velbloud, jak se původně předpokládalo, ale kolegyně zesnulého.

K incidentu došlo ve slovenském městě Stropkov v Prešovském kraji. Podle prvních informací principála cirkusu Antonína Aleše zemřel zaměstnanec poté, co oslavoval a byl pod vlivem alkoholu. V ten moment došlo ke střetu s velbloudem, který údajně alkohol nesnáší.

Velbloud měl muži pokousat tvář a ruku. Přivolaní záchranáři převezli zraněného do nemocnice v nedalekém Svidníku. Tam se jeho stav zhoršil a muž následně zemřel. Údajně měl totiž mít i mnohočetná poranění v oblasti hrudníku.

Jenže jen o několik desítek hodin později přišel s principál s úplně jiným vysvětlením. Muž posilněný alkoholem usnul u ohrady a jeho kolegyně, převážející v tu chvíli seno, si ho nevšimla a přejela ho.

Policie případ vyšetřuje, jednou z možných verzí je právě i nehoda. Zatím ji ale jako příčinu smrti nepotvrdila. Případný útok velblouda podle principála nikdo neviděl, ale zvíře již v minulosti zaměstnance napadlo.

Tagy: