Vémola dorazil do haly po dlouhém spánku: Lev je noční zvíře, někoho sežeru a jedu domů

Karlos Vémola

Oktagon 47: Karlos Vémola už dorazil do arény po dlouhém spánku

Vše je v plném proudu. Stadion Ondreje Nepely v Bratislavě rozburácelo několik pěkných zápasů turnaje Oktagon 47. A na místo už dorazil i aktér hlavního zápasu Karlos Vémola, který hned po příchodu promluvil do kamery CNN Prima NEWS. „Cítím se skvěle. Tvrdá práce už je za náma, teďka už je ten svátek celé té naší dřiny, celé té naší přípravy,“ řekl český Terminátor před soubojem s rivalem Pavolem Langerem.

Karlos Vémola se popasuje se slovenským obrem Pavolem Langerem na turnaji Oktagon 47. „Dneska je to, na co se všichni těší. Jak já, tak fanoušci, prostě všichni,“ uvedl Terminátor, který si dopřál dlouhý odpočinek. „Před chvilkou jsem vstával, ještě jsem rozespalý. Musím se pomalu probrat. Ale lev je noční zvíře, takže já jsem se na to krásně přes den vyspal, teď se proberu, večer tam někoho sežeru a jedeme domů,“ zněl Vémolův plán pro sobotní večer.

„Nemám z toho žádný vnitřní pocit. Tipuju to tak, že když neudělám chybu, tak na mě nebude mít navrch v žádné situaci. Nesmím tu chybu udělat a musím být připravený na to, že mi třeba do ničeho první dvě tři kola nevleze a budeme tam muset být od začátku do konce,“ upozornil český bijec. „Jeho soupeři přede mnou na to připravení nebyli, nebo to podceňovali. Ze začátku třeba i vyhrávali, a on to pak otočil na druhou stranu. To nesmím dopustit. Pokud se to nepovede urvat v prvním, druhém, třetím kole, tak musím být disciplinovaný a vydržet od začátku do konce.“

Pro CNN promluvil i Vémolův trenér André Reinders, který v Langerovi vidí opravdu nebezpečného protivníka. Ivan Buchinger, slovenská MMA legenda, se pár hodin před bojem v klidu a s úsměvem procházel v útrobách haly.

Tagy:
Slovensko spánek Bratislava MMA Karlos Vémola André Reinders Oktagon Ondrej Nepela Pavol Langer Ivan Buchinger