VIDEO: Novinářku v přímém přenosu srazilo auto. Vstala a dokončila reportáž

Reportérka Tori Yorgeyová

Reportérku srazilo auto, vstup však dokončila

Drsný zážitek má za sebou americká televizní reportérka Tori Yorgeyová. Přímo při živém vysílání své stanice WSAZ ji totiž srazilo auto. Historka má však šťastný konec. Nejen, že se Yorgeyové nic nestalo, ale dokonce byla téměř okamžitě zpátky na nohou a dokončila svůj vstup. Za svůj výkon sklízí pochvaly.

Yorgeyová byla právě uprostřed živého televizního vysílání, ve kterém přímo na místě popisovala průběh změn počasí v Západní Virginii. Hlásila se z města Dunbar, když v tom ji zničehonic srazilo auto. Vůz kromě toho smetl i kameru.

Moderátoři ve studiu si chvíli nevěděli rady, protože ani neviděli, co se Yorgeové stalo. Ta se však velmi rychle zvedla a vše vysvětlila. „Právě mě srazilo auto, ale jsem OK,“ oznámila reportérka s tím, že podobný zážitek už zažila na univerzitě.

Následně jako by nic upravila kameru a osvětlení a vrátila se zpět do role televizní reportérky. Řidička onoho vozu byla poté ve vysílání slyšet, kterak se novinářce omlouvá. „Ta žena byla velmi milá, nechtěla to udělat,“ doplnila ještě během svého vstupu Yorgeová.

Novinářka byla po incidentu pro jistotu na kontrolu v místní nemocnici, ale k žádnému zranění nedošlo.

Za to, že se i přes srážku s autem okamžitě vrátila ke své živé reportáži, sklízí na sociálních sítích jednu pochvalu za druhou. „Jsem polichocena přáními všeho dobrého. Cítím se fajn, jen to trochu bolí. Díky moc všem,“ napsala na sociálních sítích Yorgeyová.

Tagy:
reportérka nehoda auto reportáž novinář sociální síť srážka přímý přenos USA Virginie Západní Virginie Tori Yorgeyová videokamera televizní vysílání Dunbar