Začal si on, nadával nám, dušuje se útočník z Tvrdonic. Zastání našel u otce i sousedů

Redakce Krimi zpráv mluvila s jedním z agresorů, kteří na hřišti v Tvrdonicích napadli svého vrstevníka.

Pokračování případu bitky školáků

O brutálním chování školáků v jihomoravských Tvrdonicích jsme vás již informovali. Redakce Krimi zpráv mluvila s jedním z hlavních aktérů, kteří na videu surově kopli svého vrstevníka do hlavy. Agresor tvrdí, že se vše odehrálo jinak.

O šokujícím incidentu mezi školáky jsme vás již informovali. Záběry ukazují agresi dvou žáků základní školy vůči jejich vrstevníkovi. Nejprve nadávky, pak následuje brutální kopnutí do hlavy. Redakci Krimi zpráv se v neděli podařilo vypátrat přímo jednoho z hlavních aktérů. Tvrdí, že video, které obletělo sociální sítě, neukazuje celou pravdu a pozadí incidentu.

ČTĚTE TAKÉ: Zákeřný útok na nádraží v Paříži: Agresor s psychickými problémy zranil nožem tři lidi

„Začal to celé on. Začal do nás strkat, nadávat do cikánů, do Albánců, že se máme jít modlit k Alláhovi a takové blbosti. Lituji toho, prostě jsem dostal nervy. Měl jsem se zachovat líp,“ dušoval se nezletilý mladík pro Krimi zprávy.

Problémy řeší delší dobu

Postavil se za něj i jeho otec, který tvrdí, že s rasistickými urážkami se kvůli svému albánskému původu potýká už delší dobu. „Kluk si už dlouho stěžuje, že jim nadává do Albánců, do cikánů. Když někdo pořád provokuje a bude mu stále nadávat, tak každý chytne nervy. Není to dobře, to je jasné,“ komentoval incident otec útočníka.

A zastání má chlapec i u sousedů. „Oni jsou v pohodě, akorát ten kluk je prý vyprovokoval. Je na prd, že to vyšlo na internetu,“ poznamenal jeden ze sousedů. Redakce se pokoušela vypátrat i napadeného chlapce nebo jeho rodiče. To se bohužel nepodařilo. Na sociálních sítích má ale velké zastání.

„Zveřejnit jména, vyhodit ze školy, do polepšovny – jestli něco takového ještě existuje,“ zní jeden z komentářů. „Já být otcem toho kluka, co ho kopli do hlavy, tak by se ti dva už rukama nenažrali,“ vyhrožuje další. Kritika se snesla i na dívky, které incident natočily. „Ty blbky, co to natáčely, by také měly nést odpovědnost,“ zní na sociálních sítích.

Okolnostmi incidentu se už každopádně zabývají policisté. „Případ je v současné době kvalifikován jako podezření z trestného činu výtržnictví a ublížení na zdraví,“ sdělil pro CNN Prima NEWS mluvčí policie David Chaloupka. Napadený chlapec měl podle informací Krimi zpráv skončit se zraněním v nemocnici.

MOHLI JSTE PŘEHLÉDNOUT: Podezřelý ze znásilnění ženy na Proseku byl dopaden. Policisté ho zadrželi v Mělníku

Tagy: